2011.07.20. 18:00 | Szerző: -Ani-

Nem csak táj- és a városképeket fotózom, nagyon szeretek házakat és ablakokat megörökíteni. A kreatív dolgoknak is a szerelmese vagyok, így ha látok valami szépet, legyen az textil, gyöngy, festés vagy éppen szappan tuti, hogy lencsevégre kapom. Tavaly és idén is sokat időztem Wolfgangsee-n a szappanboltban a csodálatos szappanköltemények között, áhítattal szívtam magamba a szappanok illatát, és készítettem jó pár képet róluk.
(Továbbra kattintás után folytatódik)











- Zsíros bőrre: bergamott, cédrus, citrom, citromfű, édeskömény, geránium, grépfrút, kamilla, levendula, mirha, rózsa, szantálfa.
A fahéjas szappan pedig gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, antioxidáns hatásával kifejezetten pattanásos bőrre javasolt. A kávés szappan nagyon jó a zsíros bőrre, és még élénkítő hatása is van.
- Normál bőrre: levendula, jázmin, geránium. A csokis fincsi illata mellett remekül hidratál.
- Pattanásos bőrre: bergamott, boróka, citrom, citromfű, geránium, grépfrút, levendula, szantálfa, teafa.
- Száraz bőrre: cickafark, geránium, jázmin, kamilla, szantálfa, ylang-ylang.
- Érzékeny bőrre: grépfrút, kamilla, narancsvirág, rózsa.
- Kevert bőrre: geránium, levendula, szantálfa, ylang-ylang.

A Natúr kecsketej szappan: csak kecsketejet és növényi olajakat tartalmaz, allergiásoknak kitűnő. Nem vagyok allergiás csak érzékeny-, kényes bőrű, ezt szívesen kipróbálnám.
A Zabos-mézes: termelői mézzel dúsítva, 40 év fölött az érett bőr ápolója.



A levendula segíti megőrizni a bőr rugalmasságát, kiválóan hidratál, ráadásul öregedés gátló. Imádom az illatát! Kellemes illata nyugtató hatású, csökkenti a fejfájást, erősíti az idegrendszert, szerteoszlatja a depressziót, elűzi a fáradtságot. Lazít, oldja a feszültséget, célszerű az esti időszakban használni.
ízületi merevségre is igen hatékony.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr123082614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása