2011.07.10. 07:00 | Szerző: -Ani-

Hihetetlen történeteket olvastam.
”Egy 65 éves indiai férfi méltán pályázhatna a világ legbüdösebb embere címre. A gazdálkodó, aki 47 fokos hőségben, tűző napon őrzi a nyáját évtizedek óta, családját megőrjíti a szagával. Berasztásodott haját sem nyírja, az a földön tekereg utána. Az esküvője napján megfogadta, hogy többé víz nem éri a testét, mert egy sámán azt jósolta neki: így tud majd fiút nemzeni. Ennek ellenére hét lánya született. (fene egy ízlése van a feleségének, ilyen palival ágyba bújni, fúj!) Próbálták már erőszakkal is megfürdetni, öt rokon leteperte és a patakhoz rángatta, de mindig kiszabadította magát. Még nem tett le a fiúutódról, pedig 60 éves felesége már húsz éve nem hajlandó vele egy légtérben maradni, és más asszony is borzadva elkerüli. De ő nem adja fel a reményt.” Broáf!

/ADUUN/

„Egy asszony Oroszországban, hirtelen mellkasi fájdalmakra panaszkodott, majd összeesett otthonában, elvitték a mentők a kazanyi klinikára, ahol halottnak nyilvánították. Két nappal később, a temetésén a gyászolók éppen a nyitott koporsó körül imádkoztak, amikor mindenki megdöbbenésére az asszony szeme váratlanul kipattant. Felült, körülnézett, és amikor rájött, hogy saját temetésén vesz éppen részt, rémülten felsikoltott. Döbbent férje kiemelte a koporsóból és azonnal orvost hívott. Ám az asszony infarktust kapott a sokktól és néhány perc múlva meghalt, ezúttal ténylegesen.”

„Nincs rá elfogadható magyarázat: a világ legöregebb villanykörtéje éppen 110 éve világít szinte egyhuzamban. Az izzót még 1901-ben csavarták foglalatába egy kaliforniai város, Livermore egyik tűzoltóállomásán. Csupán 4 wattos a szénszálas égő, viszont rendkívül kitartó. A 110 év alatt csak 1903-ban, 1937-ben és 1976-ban kapcsolták le. ’37-ben egy teljes hetet aludhatott, ’76-ban csak 22 percnyi pihenőt kapott. Már több mint egymillió órát világított eddig. Természetesen Guinness-világrekorder. Saját honlapja is van, amelyet évente közel egymillióan látogatnak, külön történelmi társaság alakult köré. Rajongói tábora webkamerán keresztül a nap 24 órájában figyelheti a fantasztikus fényforrást.”
www.centennialbulb.org/photos.htm

/Wink/
Egy régebbi koszi döbbenetes: szerintem.blog.hu/2008/05/17/lehet_hogy_at_kene_menni_ufohivobe

Címkék: blog hihetetlen szerintem  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr593049041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása