2011.04.18. 19:35 | Szerző: -Ani-

Hányingerem van, amikor a Stohl ügyről hallok! Szegény, kettétörik a karrierje, jó ember, nem ezt érdemelné, mondják a kollégái. Mi van mindenki megőrült?! És a bácsiról, akinek maradandó sérülései vannak, arról miért nem szól senki egy szót sem? A Cinit le lehetett ültetni, pedig ha azt vesszük az Ő bűne semmi Stohléhoz képest! Ő nem vezetett részegen, bedrogozva. És kérdem én a tisztelt rajongókat, akkor is így nyilatkoznának Buciról, ha meghalt volna valaki a karambolban? Márpedig ez nem rajta múlt! Igenis ülje le a kiszabott büntetést! Ma tele volt a sajtó, Stohl „vezeklő” akciójával, „felvilágosító” előadást tart középiskolásoknak. Pfff! Köszönöm az ilyen előadásokat, efféle előadókkal! Jaj, ez a következő ítélet kiszabásának manipulálása, erről szól a média kampány is! A bíró is ember, néz televíziót, hallja a közismert emberek véleményét, a végén majd elfogultan dönt, lásd Császár Előd esetét. Felháborító! Deutsch Tamás véleménynyilvánítása ez ügyben, a televízióban Havassal szemben, a neten Svábyval szemben nagyon tetszett! Nem tartozom a politikus „rajongói táborába”, de végre valaki hangot adott az igazságnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr902837678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szittyazoli 2011.04.19. 11:43:32

hú...most egy kicsit belegondoltam, ez a bűn, büntetés, bűnhődés, mindezek "kinek használnak" elve rettentően bonyolulttá teszik az ezt a témát. tény hogy van egy játékszabályok azaz a törvényes keretek akik mindannyiunkra kell hogy vonatkozzanak. a megbánás még ha el is fogadjuk, hogy tényleg nagyon mélyről jövő és őszinte is - nem teszik meg nem történtté a dolgokat...

...nem láttam a műsort. mint mondott a Deutsch?

-nallag- 2011.04.19. 18:02:29

Tegnap este én is nagyjából ugyanezeken gondolkoztam. Én úgy gondolom, hogy ha ez így megy tovább, őt teljesen fel fogják menteni...
Amit pedig most művel, az figyelemelterelés: mindenki megsajnálja, hogy mennyire megbánta. Holott akkor kellett volna mérlegelnie, amikor beült abba az autóba.
Nem hajlandó semmiféle felelősséget vállalni a tettéért, és olyan országban élünk, ahol ezt meg is teheti...
Ez azért elkeserítő. Ha megússza ezt, és sikerül elintéznie, hogy kevesebb büntetést kapjon (vagy, hogy egyáltalán ne kapjon) az milyen példával fog szolgálni? Egyre többen fognak a szabálysértések felé hajlani - hisz miért ne? Úgyse büntetik meg. Úgyis ki lehet játszani, hogy ne kelljen felelősséget vállalni.

-Ani- 2011.04.19. 21:01:25

@-nallag-: Félő, hogy mind úgy fog történni ahogy leírtad. :(

szittyazoli 2011.04.19. 23:11:36

@-Ani-: köszönöm. megnéztem.

2011.04.20. 10:36:40

Ennél nagyobb reklámot nem is kaphatott volna a bohóc mint ez a büntetőügy... És én nem látom rajta h olyan nagyon össze lenne törve. Tudjátok, ki van igazán összetörve? Az a fiatalember, aki a megállóban gázolta halálra a három szerencsétlent. A férjem ismeri, tisztességes, jó ember. Nem ivott, nem drogozott mielőtt volánhoz ült... elaludt. Nyilván nem érezte h annyira álmos. És négy család élete ment tönkre - az övét is beleszámítva.

-Ani- 2011.04.20. 12:05:39

@anyuss: Én is sajnálom szegénykét! Egy jóravaló fiatal ember, akinek ezzel az élete kettétört. Sajnos az élet ennyire kiszámíthatatlan, és azt szoktam mondani, a jó emberek vannak általában a "szívócsövön" nem a szarok. :(

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.05.31. 06:19:16

Hm. Sommás véleményed van. Nem tudom. A Stohl büntetése meggyógyítja a bácsit? Másik oldal - mert valaki médiaszereplő másképpen kell bánjanak vele, mint egy hétköznapi állampolgárral? Hiszen a büntetés mindig szól kicsit a közösségnek is - vigyázzatok magatokra, mert az igazság, a törvény utolér!
süti beállítások módosítása