2011.03.26. 20:48 | Szerző: -Ani-

Alhattam volna reggel, de mégis felébredtem ugyanúgy mint hétköznap, beidegződés. Egy nagy bögre gyümölcsteával és a friss újsággal bújtam vissza az ágyba. Az első oldalaknál mindjárt fel is ment a pumpa. A legjobban kereső, toplistát vezető parlamenti képviselők fizetései voltak felsorolva…. Inkább nem folytatom. Kellett ez a „jóféle” adózási rendszer! Továbblapoztam… Itt ez a vasi kislány esete, aki Angliában meghalt. Felfoghatatlan! A tanárok szombaton megérkeztek és csak hétfőn délután keresték fel a szülőket. És megannyi döbbenetes információ az oldalnyi cikkben. Újság kivégezve, gondoltam jöhet a televízió. Stúdióban, élőben Zacher Gábor toxikológus, és Szabó Gyuri bácsi 81 éves füves ember. Téma: 2011. áprilisától nem ismeri el az EU a gyógyfüvekkel való gyógyítást, csak a termék-kiegészítőket. Vagyis egy kis vállalkozásnak, mint például Gyuri bácsié kb. kétmillió forintot kell fizetnie minden terméke bevizsgáltatásáért és a forgalomba helyezéséért. Elmondta mindkét fél a véleményét, mint „ellenfél”. A kis vállalkozásoknak erre nincs pénzük, eddig is bevizsgált mindent az OGYI. Marad majd a gyógynövények exportja, és jó pénzért behozza a külföldi, akinek minderre a cécóra van elég pénze. Aki rászorul drágáért majd megveheti, ha van miből, ha nincs…. Fogy a magyarság. Persze ezt már megszokhattuk. Volt nekünk elég cukorrépa földünk, volt nekünk több cukorgyárunk is. Nem sorolom, annyi mindenünk VOLT. Most is van, hoznak be, azt is, amit először innen visznek ki, valamikor volt rá pénzünk, most NINCS. Mit számít, értünk beszélgetnek, alszanak, olvasnak újságot, vagy meg sem jelennek nagy fizetésükért honatyáink a parlamentben. Értünk küszködnek, hozzák meg a "jobbnál jobb" döntéseiket, hogy egyszer majd nekünk jó legyen. EGYSZER MAJD. Nem kell azon rágódni, hogy mi legyen a Gellért-hegy tetején: A Szűz Mária szobor, vagy a Szent Korona emlékmű lehet annak a maroknyi magyarnak, aki hajdanán ezen a földön élt, és kihalt az évszázadok óta tartó szar politikai vezetés miatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr102774175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szittyazoli 2011.03.26. 21:44:25

tetszik a harcosságod.
mostanában az a mániám neveket osztok blogbéli barátaimnak. rólad e cikk alapján Dobó Katica jutott eszembe...
nekem mikor ezeket az uniós szarságokat tapasztalom mindig az egyik két akkori felelős politikus mondata ugrik be
"az unión kívül is van élet"
és a másik reagálása
"hőzöngve nem lehet az unióba bejutni"

...aztán persze megszavaztuk. (igen én is)... sokszor eszembe jut egy szélsőségesnek nyilvánított színművészünk mondata. "aki ezt megteszi az nemzetáruló"...jó volna ha az idő nem őt igazolná.

-Ani- 2011.03.26. 22:22:47

@szittyazoli: Dobó Katica? Megtisztelő, köszönöm!
Ezt az uniós dolgot szerintem elszabtuk, egyelőre úgy néz ki..... A fene tudja!
Bizony jó volna!

2011.03.28. 14:10:54

Sajnálom a nemzeti valutákat is, kicsit a kultúra részei voltak, nem úgy mint az egyen-Euró :(

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.04.02. 15:15:10

Durva ez a gyógynövényes buli. Úgy néz ki, hogy valami cég, vagy cégek csoportja átnyomta az érdekét az unió döntéshozóin, és jó nagyot kaszál, mások kárára. Kétlem, hogy ez az intézkedés a unió polgárai érdekében történt volna.
süti beállítások módosítása