2011.02.12. 20:46 | Szerző: -Ani-

Amióta megvásároltam a Dormeo Renew fedőmatracot (ami szuper és bevált) azóta a cég hetente többször telepakolja a "leveslesládámat" különböző ajánlatokkal.
Gondolom a közelgő Valentin nap alkalmából kaptam ma az ajánlatokat ezzel a címmel, és ezzel a cikkel. Végül is nem hülyeség, én mint a természetes gyógymódok elkötelezett híve megosztom veletek:

5 ok, amiért érdemes még gyakrabban összegyűrni a lepedőt

Valószínűleg hallotta már, hogy a szeretkezés egészséges. Van még egy-két kellemes 'mellékhatása', ami megkönnyíti és kiegyensúlyozza az életét: nem fog állandóan az egészségi állapota miatt aggódni, sőt a fejfájást is elfelejtheti, ha Ön is gyakrabban gyűri össze a lepedőt párjával.
A szex megszünteti a fejfájást
Bizony! A szeretkezés az oxitocin nevű hormon termelését növeli, ami segíti az endorpihnok kiválasztást, ami olyan a szervezetnek, mint a morfium, és egyszerűen semlegesíti a fájdalmat!
Csökkenti a stresszt, segíti a jó alvást
Kutatások bebizonyították, hogy a rendszeres és kielégítő ágymutatványok boldoggá és optimistává teszik az embert, és így könnyebben kezeli a stresszt is! A szexuális frusztráció kifejezés tehát nem jár messze az igazságtól. Az orgazmus után nyugodtabbak vagyunk, így könnyebben alszunk el. A nyugodt alvás pedig elengedhetetlen a stressz leküzdéséhez.
Serkenti a vérkeringést
A szerelmeskedés, olyan mintha edzene, és a hatása is hasonló. A meg növekedett szívritmusnak köszönhetően, a vérkeringés felgyorsul, és az agyhoz több oxigén jut, így ilyenkor a gondolkodás is felélénkül. A gyorsabb vérkeringés segít a szemetet “kisöpörni” a szervezetből!
Ne csak a dohányosok szeretkezzenek az életükért
Legalább két orgazmus hetente meghosszabbítja a várható élettartamot. Az orgazmus hatására, a szervezet kiválasztja a DHEA nevű hormont, ami erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, fiatalítja a bőrt és antidepresszánsként működik! Az erős immunrendszer, stressz mentesség = hosszú, vidám élet. Erre mindenkinek szüksége van!
A szex segít megőrizni önbizalmát
Hiszi vagy sem, egy fél órás aktív, szerelmes együttlét során, akár 150 kalóriát is elégethet. Tehát a felesleges kalóriáktól könnyedén, sőt örömmel és élvezettel szabadulhat meg. Ráadásul a rendszeres légyottok során a testtudatunk is nő, így magabiztosabbak és boldogabbak lehetünk!
/Forrás: TopShop oldal /
Jó megelőzést és gyógyulgatást! :)



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr152656713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.02.12. 21:14:25

No de ezt rögtön a "virtuális utazás" után föltenni?? :)

2011.02.12. 21:44:48

és egyáltalán kinek kellenek ehhez egészségügyi érvek? ?)

s.meli 2011.02.14. 04:45:30

nagyon boldog szerelmes napot!

-Ani- 2011.02.14. 11:48:14

@s.meli: Meli, ugyanezt kívánom neked sok szeretettel! :)

bélla 2011.02.22. 00:11:27

jó kis kép. egy időben a téma is érdekelt.
süti beállítások módosítása