2011.01.24. 19:16 | Szerző: -Ani-

Szenvedünk! A gyerek a fájdalomtól, én pedig a gyerek fájdalmától. Istenem, add, hogy gyorsan gyógyuljon meg! Tegnap megnéztem mindent, amit a kulcscsonttörésről tudni lehet. Elég szomorú, hogy ennek a törésnek a gyógyulása jóval meghaladja a hathetet, jó három hónapig tart. Jaj csak a fájdalom szűnjön mielőbb! Flector fájdalomcsillapító por vízben oldva, ennyi a gyógyszer, amit adhatok. Ma pedig vett a férjem Flector tapaszt, most ezzel vesszük fel a harcot a fájdalom ellen. A kórházban nem is írtak fel semmit, szerencsére itthon volt nekem, és pont vendégeink voltak, amikor Tamás hazaért a gyerkőccel. Orvos házaspár, Zsuzsa belgyógyász, rögtön megnézte az ambuláns lapot, és Flectort javasolt. Drága kicsi, majdnem két méteres fiókám, tegnap úgy aludt el, hogy mesét olvastam neki. :)
Most egészen más, vagyis kicsit más szemszögből nézve az egészségügy:
Mérges vagyok az egészségügyre! Iskolás gyermeknél, egyáltalán gyermeknél az ilyen esetekben miért nem lehet térítésmentes vényen felírni a fájdalomcsillapítókat, és a gyógyászati segédeszközöket? Mi a fenének van az a fránya TB? A 10 db tapasz 4.500 Ft-ba került, a por 950 Ft. Tegnap félreértettem nem fűzőt írtak a gyereknek, hanem karrögzítőt, ami 2.200 Ft-ba került. OK. Nincs semmi baj, mert én ki tudom fizetni, de ismerek jó néhány anyukát, akinek bizony ez súlyos problémát okozna, hiszen a tapasz is csak 120 órára elegendő, ki tudja meddig kell. Lehetne az állam egy kicsit toleránsabb a gyerkőcökkel szemben. No, és akkor még nem beszéltünk a paraszolvenciáról, mert a kórházba járni kell……
Férjem hozzáfűzte, hogy azért van a biztosítás....
Kíváncsi leszek, mikor lesz abból pénz? Mennyit fognak adni?



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr522610633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása