2010.12.27. 22:15 | Szerző: -Ani-

Borzasztó náthám ellenére, elmentünk a Savária moziban tartott Reggae karácsony című koncertre. Kilenckor kezdődött, két előzenekar játszott, nagyon jók voltak. És voltak arcok, igazi gyönyörű raszta fejek! És a nagyon imádom igazi reggae muzsika!
Shanti ska tones

Three teadies

Ladánybene 27

Ladánybene majdnem éjfélkor kezdett, szuper volt a hangulat, főleg amikor az ismerős slágereket játszották: Kell egy ház, Fürdik a lelkem stb. Miksa hangja hihetetlenül jól összevág a reggae stílussal, szeretem a zenekart, és nagy élmény volt élőben látni őket. Tamáskám kicsit berágott, látszik is a vasnépe fotókon, (sok képen ott vagyunk, Apci piros ingben) Tónival a pici szünetben, amikor visszanézegette a képeket, mosolyogtunk is rajta. Apci nem bírta a basszus adta erős hangrezgést, tényleg remegett minden, a tüdőm, a táskám és az épület. Kicsit talán sok is volt, élvezhetőbb lett volna hangyányit halkabban, és gyengébb basszussal. Éppen ezért távolabb húzódtunk, leültünk a mozi emeletére vezető lépcsőkre és onnan néztük az együttest, és élveztük a zenét. Felettünk egy csapatocska rasztás fejű spanglit szippantgatott, jól elvoltak, én is míg ki nem ömlött a sörük. Azt, hogy hová folyt csak akkor vettem észre, amikor felálltam. :) Hm.... kettőt találhattok... persze, hogy a popsim volt a célállomás. Nagy serfolt éktelenkedett a nadrágomon, közben már dúdoltam is a mérgemben átírt slágert: Fürdik a seggem, korsó sörben....
Mindegy ennek ellenére jól sikerült a buli, és amíg ott voltunk a náthámat sem éreztem, a sörös katasztrófa a koncert végén volt már nem számít! :) Félháromkor értünk haza. Készítettem szokás szerint képeket, de hát azt tudjátok, ilyen helyen, sötétben, nem lettek jók, azért néhányat felteszek.
Persze mielőtt az én kókányomat megnéznétek, itt egy hivatásos beszámoló Tónitól :)
kepek.vasnepe.hu/cgi-bin/kepek/index.cgi













És az újságíró fotós munka közben :)

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr202542765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2010.12.28. 08:07:47

Jó képeket csinált az újságíró!:) sok képen láttalak,csini voltál :)
Azért a rock,blues van nálam top-on:))

Törzsvendég:-) 2010.12.28. 08:44:48

Felidézted egy kicsit a VOLT-os Ladánybene koncertet,ami számomra felejthetetlen volt,tikkadó hőség,por,egy jó Soproni,Ladánybene és közben a népet slaggal locsolták:),nagyon klassz volt,olyan jól még sosem esett egy kis lelocsolás:),na meg az a jó zene,bírtam,már azért megérte olyan sokat vonatozni.:)

szittyazoli 2010.12.29. 14:23:27

:) ez már a jólét csúcsa: sörbidé. "és minden ami egy női fenéknek csak kellemes"...nem mondom.

- szóval aniék családjában "raszta szív" dobog. :)
nálunk a fiam a fő-fő reggaeboy, de a saját kedvenceim mellett én is meg-meg hallgatok néha egy-egy jó jó számot ebből a műfajból is.

-Ani- 2011.10.17. 20:13:46

@Törzsvendég:-): Igeeeen! Nagyon jó!!:D Szupi!
süti beállítások módosítása