2010.10.18. 19:55 | Szerző: -Ani-

Szombaton reggel iszonyú hátfájásra ébredtem, de nem lent fájt a derekam, hanem a hátam, olyan mintha a tüdőm szúrt volna. Minden mozdulatra, bele sajdult, de úgy, hogy nem kaptam levegőt. Azért elmentünk balcsira nyaralót téliesíteni, mondjuk ott nekem a szennyes ágyneműk összeszedésén kívül más dolgom nem volt, este pedig színházban voltunk. Tekla és Gézu itt voltak péntek este óta, ma reggelig, jókat beszélgettünk, és persze majdnem hajnalig. Vasárnap délelőtt legszívesebben már az ügyeletre mentem volna, úgy fájtam. Délután eljött hozzám a szomszéd nénim unokája Szabolcs, aki gyógy masszőr. Fantasztikus, csodálatos fél óra volt. Hozott mindent, ágyat, rozmaringos és mindenféle masszázsolajt, krémet, nem dögönyözött, csak tényleg a fájó, csomós izmokat masszírozta, simogatta ki. A végén úgy éreztem, mintha egy páncél került volna le a hátamról, Apci is megmasszíroztatta magát. Fog jönni máskor is, megígérte „rendbe teszi” a kötött izmaimat, ma egész nap Kosmodisk-kel felvértezve mozogtam, azt is csak módjával. Délután itt volt Orsi, megtanított horgolni, vagyis már kezdem tudni. Nagyon büszke vagyok a fiókámra, Gáborkámra, akit zsenge kora ellenére múlt héten kineveztek alpolgármesternek… dagad a mellem. :) Jó filmeket hoztam Tónitól, Tekiék is másoltak nekem, azokat nézem, �

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr222381873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tacy 2010.10.19. 15:03:00

Sokat gondolok rád, még éjjel is, mint tapasztalhatod az sms-ekből. Kár, hogy olyan betyárosan messze laksz.
A fájdalmaidat átérzem, amennyire erre egy kívülálló képes, maximális érzésekkel. Kívánom, hogy minél előbb gyógyulj meg, és sok örömöt tudjál nekünk adni jó egészségben, jó kedvvel
A bezártság miatt én is rászoktam a filmnézésre. Mindenkitől dvd-ket kérek. Jól kikapcsol, és szórakoztat vagy elgondolkodtat. A netes ismerőseim a Ha van egy álmod-ot keresik, (jazoli írt róla régebben), ezt már láttad?
Ezer puszi Ani!

Törzsvendég:-) 2010.10.19. 21:06:30

@tacy: Helló!Bocs ,hogy így ismeretlenül leszólítalak,próbáltam rákeresni a filmre amit keresel/kerestek,de így nem találtam,nem a Boldogság nyomában című filmre gondoltál?
Ani:Örülök,hogy tetszett a film:-),ajánlatom az lenne még pl:
port.hu/szelid_szerelem_love_comes_softly/pls/fi/films.film_page?i_film_id=58690&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=1

Ez egyébkéntúgy emlékszem egy 5 részből álló minisorozat,bár lehet ismered is,a többi részt megtalálod a port-on.További szép estét/napot (ki-mikor olvassa:-)

Törzsvendég:-) 2010.10.19. 21:09:34

Nem tudtam megállni,hogy erről a filmről ne adjak hírt:
www.port.hu/utolso_napjaim_le_temps_qui_reste/pls/fi/films.film_page?i_film_id=72872
Nem vidám film előre szólok,de nagyon-nagyon szép és ez is tele van mondanivalóval (szerintem):-)

-Ani- 2010.10.19. 21:20:06

@Törzsvendég:-): Köszi a filmajánlókat, remélem megtudom majd nézni őket. :) Hol egy jó könyv, hol egy jó film....Te vagy a kis "kultúrfelelősöm". :))

-Ani- 2010.10.19. 21:21:11

@tacy: Köszönöm kedves Taci, nagyon aranyos vagy! :)

tacy 2010.10.20. 19:17:22

@Törzsvendég:-): Anihoz gyakran benézek, így vettem észre a hozzászólásodat. Válaszul két oldalt tudnék belinkelni, ezeken tájékozódtam. Ime:

www.youtube.com/watch?v=k00uMAclKCc&feature=player_embedded

jazoli.freeblog.hu/page/3/

Lehet, hogy a film más címmel megy a mozikban, de erről nem tudok.

Az általad közölt linken a Szelíd szerelemről olvastam, ha rátalálok, megnézem.
Köszi az információt! :) :) :)
Kedves vagy! :)
-----------------------------------

Húúú, nagyon fáradt vagyok mostanában Ani kedves. A mai nap meg azt hiszem, feltette az i-re a pontot. Ezután már csak a vessző jöhet, vagy egy másik i.
De majd mesélek...
Ölelésem!!!

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2010.10.21. 07:12:21

Jó, hogy a gyógymasszázs ilyen jót tett. Ki gondolná -én biztos nem- hogy a kötött izmok ilyen gondot tudnak okozni. Amúgy jó kulturálódást!

-Ani- 2010.10.21. 10:07:59

@zoltan1: Köszönöm, és hála már jól vagyok. :)
süti beállítások módosítása