2010.09.06. 19:39 | Szerző: -Ani-

Csúnya, esős hétvégénk volt, de ennek ellenére sikerült kicsit feldobni. Szombaton, koncerten voltunk Jánosházán a templomban. Osztrák szomszédasszonyunk énekelt szentmise előtt, közben és után. Heidinek csodálatos hangja van, betöltötte az egész templomot. Tommaso Giordani: Caro mio ben volt az első dal. Mise közben, szentáldozás után hangzott el az Ave Maria, ami oly szép volt, hogy könnyekre fakasztott. Szentmise végén Antonin Dvoráktól bibliai dalokat énekelt. Beteszem a péntek esti próba felvételét, sajnos a szombatiról nem küldtek semmi elérhetőséget a neten, pedig a helyi televízió és más média is jelen volt.



Ma nem igazán tudtam ide mit írni, időhiányában, mert egy ígéretemnek tettem eleget. Kedves blogger barátomnak, Zolinak a blogjában publikáltam, szeretném, ha elolvasnátok. Akár itt, akár ott hozzá is lehet szólni.
ferfivilag.freeblog.hu/archives/2010/09/06/Mit_tegyen_egy_ferfi_ha_elvesziteni_veli_parjat_esetleg_hogy_hoditsa_vissza/
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr342275888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása