2010.08.31. 15:31 | Szerző: -Ani-

Egy mindig aktuális dolgról: Szerelem, vágy, flört. :)
Azt mondják a csajok általában, hogy a pasiknak kell elkezdeni az udvarlást. A szexológusok szerint a nők adják az első jelet, hogy közeledhetnek hozzá.
Nevezhetjük ezt flörtnek talán évődésnek. Van, aki elítéli, és van, aki szereti. Pasik azért nem szeretik igazán, mert van olyan nő, aki tényleg csak játszik, és ha belegondolunk, kegyetlen játékká fajulhat a dolog. Trükköznek a csajok rendesen, de rá vagyunk kényszerítve, mert különben pártában maradnánk. Azt már tudjuk, hogy a szerelem kémia. Meglátjuk a nagy Őt, szívünk hevesebben ver, arcunk kipirul, teljesen összezavarodunk. A kémia első része: fenil-atil-emin szabadul fel az agyban, a nagy Ő által kibocsátott illat hatására. Ettől repkedünk. Ezután jön a rózsaszínköd nevű őrület, csak őrá gondolunk, állandóan a közelében szeretnénk lenni, megsimogatni, megérinteni. A kémia második része: oxytocin szerelemhormon, mely ébren tartja a vágyat. Következik a teljesen felpörgetett életmód, nem tudsz leállni, tele vagy energiával, alig alszol. Kémia: Ez a dopamin hatása, ami egy serkentő vegyület. Aztán szépen leeresztesz, minden nagyon szép, minden nagyon jó, elégedetten szemléled körülötted a világot. Még a szarvashibákat sem veszed észre a párodon, bármit csinálhat. Ez a következő kémiai folyamat eredménye: Endorfin, amit boldogsághormonnak is neveznek, állítólag ez van a csokiban ezért nyomjuk néha két pofára…. Bocs. :)
Aztán itt vége is a kémiának, szépen lenyugszunk. MIÉRT? Azt mondják ez így frankó, hogy agyunk immunissá válik ezekre e kémiai szerelemdrogokra, nem nélkülözhetjük örökre a racionalitást a félelem- és felelősség érzetét. Jaj, pedig olyan jó lenne! Hű,a leg bizarrabb, amit nemrég olvastam, hogy a szexualitás agyközpontja és a szerelemé más, más helyen van, ezért előfordulhat, hogy szerelmesek vagyunk valakibe, de szexuálisan máshoz vonzódunk. Jézusom! A flörtöléssel kezdtem, kicsit elkalandoztam. Hogy csináljuk ezt mi nők: Például megdicsérjük a pasinak valamely részét, nem csülkeire gondoltam, a combja már jöhet, vagy például a vállai, popsija, szeme, szája. Közben megfeledkezünk enyhén lecsúszó blúzunkról, és kivillanó vállunkról. Hajunkat megemelve megkérjük, hogy kapcsoljon be egy patentot, vagy húzza fel a zippzárt a hátunkon. Gyengéden megigazítunk a férfi ingén valamit, közben elidőzik rajta a kezünk. És még sorolhatnám, a kifogyhatatlan tárházát a női praktikáinknak. Azt mondják a férfiak bátortalanabbak, nézzük csak: „"Nagyon csinosnak tartalak. Ágyba bújnál velem?" Ezt a kérdést tették fel egy kísérlet során amerikai egyetemistáknak. A válaszok meglepőek voltak. Vagy mégsem? A megkérdezett férfiak 73%-a igennel felelt, a nők közül senki sem. Mindkét nem számára mást jelent a kérdés. Vajon mi játszódik le az ember fejében, amikor mérlegeli a választ?” folytatom….

           

Címkék: blog szerelem vágy szerintem flört  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr942261874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2010.08.31. 23:37:17

Várjuk a folytatást:)
süti beállítások módosítása