2010.08.21. 07:00 | Szerző: -Ani-

A neten bóklászva találtam egy blogot, ahol az édesanya meghalt kisfiához ír verseket. Úgy elszorult a szívem, nem tudtam a könnyeimtől talán csak kettőt végigolvasni, és soha nem fogok arra az oldalra visszanézni. Istenem, milyen szomorú emberi sorsok vannak! Sajnos az elmúlással mindnyájunknak szembe kell nézni csak nem mindegy, hogy mikor és kit veszítünk el. Általában háttér tévézést folytatok, írok, vagy olvasok miközben megy a televízió, sokszor az éjszakába nyúlóan. Így lettem fültanúja a tv2 Ezo tv műsorának. Sok problémával, vagy éppen bánattal küzdő ember fordul a műsorban lévő jósokhoz. Nem értem, én ezt csúf becsapásnak tartom, ezeknek a szerencsétlen embereknek, akik talán utolsó fogódzóként ide telefonálnak, nem kis pénzért, mindenféle tisztánlátó, tisztán halló, médium, látnokok, szellemlátó, karma elemző emberektől kapnak tanácsot. Hogy a fenébe működik ez? Bemondják a nevüket, életkorukat, és már kapják is mondjuk gyertyalángból jósolva a receptet, sőt varázskéssel elvágja a jós a negatív erőket. Nem szabadna ilyenben hinni, és egyáltalán ilyesmire engedélyt adni a médiában. Én is jártam anno sámánnál, aki jósolt nekem, jósnőnél aki, kártyát vetett és mindketten tényleg megtudták mondani a jövőt, mert ha nem is hittem el  mindent, de beigazolódott. Viszont az személyes megjelenést követelt, részt kellett vennem például emelni a lapokat, vagy rajzolni. Azt is megfigyeltem mindenki először az anyagiakat kérdezi, aztán egészség, utána pár-, társkapcsolatot, és csak a végén jön a család. Szép, nem mondom! Hát mindenkinek a pénz a legfontosabb?! Kutyafáját! Az is kell, meg jó ha van, de ne feledkezzünk meg a sokkal fontosabb dolgokról, családról, egymásról, az egymás iránt érzett szeretetről!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr102234205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2010.08.21. 08:30:37

Egyetértek veled!!!... :)

Eyre (törölt) · http://blog.hu/eyre 2010.08.21. 15:51:56

Hoppá nem megy egyszerre. Hogy milyen édes ez a cicus ,játszottunk !!És a zene csodás ,ezt még szeretném hallani.Ja a jóslás ,na igen de neked mondjam pont? Ezek vagyunk ,emberek.

nemiswan 2010.08.21. 20:06:54

Pont este jósoltam neten keresztül valakinek.Fontos a személyes jelenlét.Elvégre neki kell keverni,elemelni a lapokat ...de,működhet ezek nélkül is,..mindegy ezzel nem szállok vitába:) szóval,aki jósoltat,az jobbára azért megy el,mert jó valakivel megosztani a baját,és valami kaposzkodót keres.Sosem szabad hazudni,még akkor sem,ha negatív amit látok.Pszichésen hat...akinek mondtam a lapokat,mondta,h stimmel ...:)

Atom · http://atom.blog.hu 2010.08.22. 00:57:35

Ezek a műsorok nagyon hitelesek tudnak lenni, például telefonon keresztüli fantom-gerincműtét is volt már:
www.youtube.com/watch?v=OBcPGORIq1o

Katzeryn 2010.08.23. 13:22:31

Ami ezt a jóslásos dolgot illeti, szerintem ami a tévébe megy,annak a nagyrésze kamu. Ki tudja, lehet van ebnne igazság, de én ebben nem hiszek. Életemben nem voltam sem jósnál, sem kártyavetőnél, de egyszer el fogok menni, csak hogy mi igaz belőle és mi nem. Viszont annak ellenére, hogy nem feltétlenül hinnék el mindent, félnék, hogy mi van, ha rosszat jósolnak nekem, és beigazodik. Az ember már csak ilyen hiszékeny lélek, sajnos. Nyitott szemmel kellene járnunk. És ez tényleg nem szép dolog, hogy ilyenekkel átverik az embereket.
süti beállítások módosítása