2010.06.21. 18:45 | Szerző: -Ani-

Nem mondom, ez a meteorológiai nyár első napja! Meg lehet fagyni, már egy hete esik az eső! Tegnap Balcsiara úgy mentünk, hogy közben szakadt az eső. Marcit bezzeg semmi nem riasztja vissza a jó szünidei csavargástól megy, mint a mérgezett egér, hazajön, eszik, ül a gépnél, aztán hajzselé, fél flakon márkás spray, rágógumi, van, hogy többször átöltözik, és már itthon sincs. Csajozik? Az nem lehet, hisz 13 éves! Számcsó teremben tobzódnak, de ha belegondolok, vannak ott lányok is. A táborok és a családi nyaralásokon kívül, azt hiszem ki kell találnom neki feladatokat, mert nagyfiú már, és kicsit nagyon elrontottam, avval, hogy mindent a feneke alá teszek, kiszolgálom, kicsit önállóra kell nevelnem. Könyvet is kell a kezébe adni, hogy ne legyen tuskó, aztán augusztus vége felé elindítjuk a matek magánórákat, nem árt suli előtt egy kis gyakorlás. Na ennyit a szülői maceráról, de hát ez is fontos.
A rossz idő ellenére olyan vagyok, mint egy perpetuum mobile nem tudok a fenekemen ülni egy percig sem nyugodtan. Szombaton finomakat főztem, vasárnapra is, sőt ma sem kellett, tegnap Balcsira vittem a varrógépem és függönyöket varrtam, itthon este még vasaltam. Ma egy csomó fiókot kirámoltam, próbáltam szelektálni dolgokat, az nem sikerült, mindig elrakom a szép és kiürült arckrémes dobozokat, persze címke leszedve, szépen kimosva, iszonyú mennyi van belőlük, azokba rendszereztem a fűzni való gyöngyeimet. Összeszedtem a csekkeket elvittem befizetni, közben autót tankoltam, Gáborkámnál voltam, most még angolozni fogok, aztán Apci a Skype-on, este spanyol meccs, Marci tuti fel lesz dobva, szereti őket, meccs alatt és utána üvegfestéssel szépítem még a nap hátralévő részét. Anyukám azt mondta ezerrel égek, pörgök, kicsit lazíthatnék, de nekem ez a lazítás. Vagyis letudok állni, csak a kezembe kell venni egy jó könyvet, viszont abból nem elég egy, falni fogom őket, nyaraláskor általában azt teszem. Tél óta van egy beteljesülésre váró vágyam, a környező városokban a régi házakat, homlokzatokat szeretném lefotózni. Annyira szeretem, mert gyönyörűek! Mindenkinek van valami heppje, nekem több is, abból az egyik, imádom a régi épületeket, egyszer írtam is róla itt: szerintem.blog.hu/2008/03/19/meselo_hazak

Ez egy kedvenc videóm :)
nézzétek csak a kamerákat, igazi retro! :)



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr832098913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása