2010.06.08. 22:05 | Szerző: -Ani-

Lottó lázban égünk ismét! Egy jó ideje abbahagytam, de most újrakezdtem, mert….. mert….Szóval de jó lenne, csak egy iciri-piciri belőle!
szerintem.blog.hu/2008/03/10/ha_en_gazdag_lennek
Két hete megint négylevelű lóheréket találok úton-útfélen, már csak a hozzájuk fűződő reményeknek kéne beválniuk.

Nem vagyok elégedetlen, szép otthonunk van, sőt a nagyfiaimnak is, van egészség, csurran-cseppen mindenre, egyedül az a rossz, hogy Apci nem itthon talált munkát, hiányzik, messze van. Megfogadtam, hogy itt nem politizálok, de ezt most nem bírom ki….
Hogy lehet ekkora marhaságot csinálni?! Mindenki örül, bízik az új politikában és egy ostoba bejelentéssel államcsődöt emlegetni és ezzel a forintot ennyire lesüllyeszteni! Ez szerintem egyáltalán nem tiszta dolog. No, nem mérgelődök rajta, hisz ez engem nem érint, mert eurót költök. Hülyéket beszélek, dehogynem érint, a családomat és a hazámat ez a helyzet tönkre teszi, akkor az rám is tartozik! :(

Ő nyert! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr692067556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2010.06.09. 08:55:48

Egyetértek! Politizálni nem akarok.
A lottónyertesek viszont nem közönséges milliomosok. Tényleg. Mert nem azok. Okozhat pár szép napot, hetet...de a legtöbben nem tudnak mit kezdeni a nyakukba szakadt pénzzel. A legtöbb megbánja, hogy nyert. Személyesen is ismerek ilyet. Veled kapcsolatban azonban úgy érzem, jó helyre kerülne a nyeremény. Drukkolok:)

Atom · http://atom.blog.hu 2010.06.09. 10:19:42

Segítek vigyázni a pénzre, ha nyersz:)

nemiswan 2010.06.09. 17:54:06

Én is annyi lóherét bejűjtöttem,h nyúl jól lakna tőle .1x volt 1 3-asom,azóta semmi .Ja,h kell lottót is kell kitőlteni? :D
Sok szerencsét Neked!

-Ani- 2010.06.09. 18:24:48

Az én tündér férjem mindig azt mondja, hogy már egyszer nyert, amikor engem megismert. Tulajdonképpen én is, ez csak egy kis ráadás lenne, vagyis hab a tortán. :))))))
süti beállítások módosítása