2010.06.07. 19:39 | Szerző: -Ani-

Szombaton Balcsin voltunk, végre itt a jó idő viszont a partra le sem jutottunk a nagytakarítás miatt. Felgyorsultak nagyon a dolgok, itt a tanévzáró a nyakunkon, tiszta izgalom vajh milyen lesz a bizi. Osztálykirándulás, ballagás, idén Marciék ballagtatják a nyolcadikosokat. Táborokkal kapcsolatos anyagi és stb. ügyek rendezése, és hó végén Horvátországba is készülünk, egyszóval pörgés az élet ezerrel. Ma vérvételen voltam, iszonyú „élményben” volt részem! Ketten mentünk be és szerencsémre nem velem kezdték, az ügyetlen asszisztensnő agyon szurkálta a másik pácienst, pedig jobb vénája volt, mint nekem. Amikor már mindkét  kezét megszúrta, imádkoztam, hogy csak ne ő vegyen tőlem vért. Ekkor bejött egy másik, kedves fiatal nő, és az utolsó percben hozzálátott levenni tőlem a vért, de akkor már vert a víz rendesen, hála Istennek minden rendben ment. Hátranéztem, épp búcsúzott a megkínzott asszonyka, akinek a széke alatt egy vértócsa virított. Hű, ezt megúsztam! Kimentem és Anya emlékeztetett rá, hogy az ügyetlenke volt az, aki a múltkor vérvétel közben megfeledkezett róla a nagy duma partiban, és nem vette észre, hogy megtelt a kémcső, folyt a mamám vére végig a karján le a padlóra, ja és frankó a vénája, de kétszer szúrta. Ördög és pokol! Mit keres egy béna ilyen helyen?! Mindegy, ez is megvolt, a pajzsmirigyem miatt, ami nincs, félévente kényszerülök efféle akcióra. Ezután elmentem a gumishoz, hogy 100km/h-tól ráz az autóm eleje, centírozza ki a gumikat, meg volt, aztán lecserélte az összes anyát, aztán elmesélte, hogy nincs semmi gáz, csak ezek a felnik kicsit nagyok az autómra, ki rakta fel, miért, és mindenképpen ki kell cserélni. Valóban kicsit vastagabbak, mint a gyári, amin a télik vannak, és anno ezt is szakember tette fel, nem volt vele semmi gond. Mindegy megrendeltem a felniket, mert nem akarom a télit „áthúzatni”, kényelmesebb ha ezekhez is van, jövő héten meglesz, nem vészes az ára, de a rosseb egye meg, hogy mindig sza*ik valamit a kutya! Kicsit kiborultam, mert nem könnyű olyan dolgokról dönteni, amihez abszolút hülye vagyok, sajna Apci távolból ilyenkor nem „operálhat”, csak este tudjuk megbeszélni vagy hétvégén. De még a fiúkat is hiába hívom, ha nincsenek ott, nem látják, nem hallják, amit a szerelő mond. Tök jó, amikor a nők vergődnek a nagy emancipációval, fúrok faragok én is ha nagyon muszáj, de azért rengeteg dolog van, ami meghaladja az erőmet és tudásomat, nem is erőltetem, inkább ilyenkor a férfiemberekre hagyatkozom. Jól befűtöttek ma, mindenki hülye és türelmetlen volt az utakon és az üzletekben. Egy kis mosollyal, néhány jó szóval igyekeztem magam körül jó hangulatot teremteni, és mire hazajöttem úgy elfáradtam, mint a kutya. :)

A sok rosszidő után végre kinyíltak a pünkösdirózsáim, imádom az illatukat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr172063799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tacy 2010.06.08. 18:19:55

Hős vagy Ani! Én úgy félek a tűtől, hogy el nem mondható. Van egy rémtörténetem gyerekkoromból, ami mindig beugrik, ha vérvételről hallok. Az alsó osztályokat utókezelőkben végeztem, ahol az "évnyitó"-hoz hozzátartozott a szurkálás. Az első reggel így kezdődött. Emlékszem, hogy egy alkalommal délután volt már, és még egy csepp vért se tudtak belőlem kifacsarni. Nagyon korgott a gyomrom és nagyon nyúzott voltam, ráadásul tele félelemmel, mert szóba került a bokám meg a nyakam. Szerencsére a délben műszakba álló nővér átvett és neki sikerült az, ami a reggeleseknek nem. Ma is csodálkozom azon, milyen barbár dolog volt az a sok vérvétel. Ha valakit elvittek a szülei hétvégére - ilyen azért ritkán fordult elő -, a visszatérése utáni reggel újra szúrták.
Legutóbb decemberben szúrkáltak két naponta kórházban, amit a laborosok állítottak le, mert olyan voltam, mint a szilva. Sajna, nálam a véna hiánycikk. :)
Szóval, tényleg grat a hősiességért!
Szeretettel gondolok rád és várom a beszámolódat Horvátországról! Ja, és tölts fel majd képeket, azzal mindig nagy örömöt szerzel! :)))

nemiswan 2010.06.08. 18:44:26

Pörgős napjaid voltak,nem mondom .Ügyes vagy,hogy bevállalod a "férfi melót is .Kész horror lehetett a vizsgálóban,brr.Jogos a kérdésed,h mit keres ott egy ilyen bénabéla :)
Én is imádom az illatozó pünkösdit,sok virág van rajta.Főleg este jün ki az illata .
Képet megrendelem én is,a nyaralósat :)

Törzsvendég:-) 2010.06.09. 14:31:48

A pünkösdi rózsáról mindig a nagypapám jut az eszembe,nála volt a kertben és imádom én is az illatát,kérhetek egy szippantást?:-)
süti beállítások módosítása