2010.05.03. 18:46 | Szerző: -Ani-

Vasárnap Balcsin voltunk, Marci elhozta magával az egyik barátját Bálintot. Jól érezték magukat a gyerekek, sőt Apcival együtt fürcsiztek egy jó nagyot, szerintük meleg volt a víz. Én inkább megvárom a nyarat, akkor is majd ha "főtt halak" ugrálnak a vízben, olyan meleg lesz. :) Fotóztam kacsákat, akik nagyon közel engedtek magukhoz, és Pistit, a jó öreg hattyút, akinek szegénykémnek egy horog volt a nyakacskájában. Nem tudtuk igazán megállapítani mennyire akadt be, csak láttuk a lógó damilt pici ólommal a végén. Sajna a hattyúk, nem engedik, hogy megfogjuk, etetni is csak tisztes távból lehet, semmit nem tudtunk tenni. Remélem mire Julcsi kikelti a kicsinyeket, párja elhagyja azt a csúnya horgot, és egész nyáron ott úszkál a kis család körülöttünk a strandon.













És megint olyan gyönyörű az utcánk, mint minden évben gesztenyefa virágzás idején. A gyönyörű idő ellenére egyik szomszédunk sem volt lent.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr241971821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2010.05.04. 21:43:26

Én is megvárom,mig főtt halak ugrálnak :) szép képek !

jazoli 2010.05.05. 09:20:46

Látom a svédek megérkeztek, ők bírják ezt a vizet:))

ildsisy 2010.05.08. 20:11:09

Imádom a Balatont!!! Alig várom, hogy ott legyek! :)
süti beállítások módosítása