2010.05.01. 11:55 | Szerző: -Ani-

Május elseje a munka ünnepe, amit általában munkaszüneti nappal ünneplünk, ma amúgy is az lett volna. :)
Persze ilyen szép tavaszi napon tudjuk, hogy aki csak teheti tesz-vesz otthon, nyaralóban, szőlőben stb. Aztán van, aki kimegy a családjával a majálisokra, vagy kirándul. Emlékszem gyerekkoromban még kötelező volt felvonulni, zászlók, szalagok, transzparensek, sör, málna, jaffa, virsli, színes műsorok, kabarék, együttesek, tánc. Aztán nagylánykoromra megszűnt az egész, vagyis csak összezsugorodott, valahogy kisebb elánnal ünnepeltek az emberek. Mostanság, már nem is tudom, mert sosem veszek részt efféle ünnepeségeken. Szerintem ekkora számú munkanélküliségnél inkább a munkának örülnének az emberek az egész világon, ha lenne, akkor azt ünnepelné nagyon sok család.

Ez a  vendéglő Szombathelyen van, na ott aztán értik a dörgést! Ha van munka, ha nincs a sör a folyékony pszichológus. :)))) Már akinek....


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr61966294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása