2010.02.01. 17:35 | Szerző: -Ani-


És ráadásul ez a rohadt nátha!

Kilencre visszarendelték Anyát a kórházba. Bementünk pontosan, a doktor bácsi éppen műtött, 9:30-kor fogadott, majd a röntgenbe küldött minket. Ott vártunk egy órát a filmre, amit simán odaadhattak volna, mint pénteken, amikor kétszer is röntgenezték, de a röntgenasszisztensnek rumlija volt. Összevissza rohangált a fehér iszonyú szűk nacijában, ami alatt fekete tanga volt. Esküszöm látni lehetett a csipke mintázatát. Noormális?
Ez munkahely, és ha én lennék a főnöke megkérném, hogy öltözzön fel rendesen, nem beszélve, hogy a szomszéd ajtó a kardiológia és szegény szívbeteg pasik szerintem infarktust kaphatnak a látványtól.:) No, a betegek is érdemelnek egy kis letolást, mert körülnéztem és nem tudtam eldönteni, hogy egy hajléktalan szállón vagy egy aluljáró csövesei közt vagyok-e. Nem adnak magukra az emberek, a tisztaság és a mindenkor megfelelő ruházat nem pénzkérdés, mert lehet szegényen is rendesen megjelenni az orvosnál, evvel megadni neki a tiszteletet, és persze a többi embertársunknak is.
Volt ott egy hatalmas, nagyseggű, ápolatlan fiatal nő, aki ráadásul gyógytornász, pici gyerekkel és apucival, jól megnéztem, borzasztó, pedig egészségügyi dolgozó!
Persze, hogy az ilyen férjek már negyven évesen szexuális gondokkal küzdenek, és mindenféle csodaszerre szorulnak. (most gonoszkodtam)
No, de visszatérve az eredeti témához, megkaptuk a filmet, viszont addigra doktor bácsink újra a műtőben volt. Én a náthától félholtan, anyukám már szintén rosszul érezte magát, mire kiugrott két szabdalás közt a doki, megnézte és jövő keddre újra visszarendelte.
Most vagy a mamám tetszik neki, :) vagy a paraszolvencia hatása  ez, és így akarja kimutatni a törődést, de ha belegondolok, hogy milyen soká jár le a hat hét….. és addig így kell majd járkálunk, huh… :((





A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr291717524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása