2009.12.04. 11:39 | Szerző: -Ani-

A borús idő ellenére a kedvem az igen csak derűs. Apci ma jön haza és itthon lesz négy napig, ráadásul most nagyon jó zenét hallgatok. Féltízkor a tv-ben Katus Attila egy családot tornáztatott, és arról beszélt milyen fontos a mozgás, bizony igaza van, hányszor de hányszor elhatározom magam, néha összejön néha nem, hát ennyit a rendszeres tornáról. Inkább a túrázás híve vagyok az nem olyan fárasztó. :)
Hogy miket kéne tennünk naponta az egészségünkért, nem rég olvastam róla, gyorsan előkerestem, így néz ki:
„Azt mondják, naponta meg kell enni egy almát, mert az távol tartja az orvost.
Aztán egy banánt a kalcium miatt, egy narancsot a C-vitamin miatt.
Mindennap meg kell innunk egy csésze zöldteát, cukor nélkül, a cukorbetegség megelőzéséért és 2 liter vizet meginni, utána ki kell pisilni, ami megkétszerezi az időt, amit eddig vécén töltöttünk. Mindennap el kell fogyasztani egy joghurtot, hogy legyenek jó baktériumaink, amelyekről senki nem tudja, mire jók. Javasolják, hogy igyunk egy pohár vörösbort az infarktus ellen és egy pohár fehérbort az idegrendszer karbantartására. Magvakat is kell fogyasztani, sokat. Ezenkívül 4-6 étkezés ajánlott kis adagokban, azzal, hogy minden falatot 36-szor kell megrágni. Így, ha jól számolom, csak az étkezésre kell napi 5 óra.
Minden étkezés után jól meg kell mosni a fogainkat, még az alma, banán és magvak után is. Nem szabad elfelejteni a fogselymet és a fogkefével való ínymasszázst sem, mint ahogy a hosszú öblögetés is fontos.
Nyolc órát kellene aludni és 8 órát dolgozni. Ehhez hozzáadjuk a napi 5 órát, ami táplálkozással telik el, és ezek után 3 óra marad naponta.
Statisztikai adatok szerint napi 3 órát tévézünk. Na már most, ez a továbbiakban nem kivitelezhető, mert az egészséges élethez, minimum fél órát kell gyalogolni.
Ezenkívül a baráti kapcsolatokat sem szabad elhanyagolni.
Mindemellett érdemes egy napilapot és néhány hetilapot elolvasni, hogy képben legyél. Szexelni is kéne napi szinten, anélkül, hogy unalmas rutinná váljon a dolog. 
A családdal való foglalkozásra is időt kell szakítani, valamint a háztartási munkákra is: mosás, mosogatás, ha kertes házban élsz: fűnyírás, ásás, kapálás, és akkor még ott vannak a gyerekek meg a háziállat.
A számítások szerint mindenre 29 óra kell úgy, hogy több dolgot csinálsz egy időben! Például: Tusoláskor a szád tartsd tátva, így naponta meg fogsz inni 2 liter vizet, ami ajánlott az egészséges élethez.
Fogkefével a szádban szexelj a partnereddel, aki tévét néz, és újságot olvas, míg te a padlót mosod. Szabad kezeddel hívd barátaid és rokonaid, közben idd a bort.”
Fantasztikus! :)

A sör meg arra jó, hogy ne legyen veseköved. :)


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr41573340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2009.12.04. 12:30:53

Jót nevettem ...:)) megfontolandó időbeosztás ..öö,az padlómosós szex :)))

vagányfilozófus 2009.12.04. 15:28:26

Az utcsó sorok az érdekesek. :)
(I am frightfully sorry) :(

-Ani- 2009.12.04. 19:05:52

De haragszom! I can't understand, why was it nessesery to use my IP address at the blog of that witch.

nemiswan 2009.12.05. 10:48:59

:) nem olyan nagy baj az :)
süti beállítások módosítása