2009.11.12. 10:31 | Szerző: -Ani-

Hétágról süt a nap, és nekem a melegfronttól szét megy a fejem!
Nem hiszem el! Miért?!
Már bevettem gyógyszert, ezeregy a dolgom, a ruhák már kint száradnak, vásárolni kéne menni stb... és hányingerem van a fejfájástól. :(
Ami még nagy fejfájást okoz az, hogy a héten mérlegeltem a dolgokat, akármilyen stram legényke a fiam, úgy döntöttem beoltatom az új influenza ellen.
Felhívtam a gyermekorvost, aki megnyugtatott, hogy küldik a papírt a suliból alá kell írni és meglesz az oltás, amit most már ő is javasol. Megjött, aláírtam. Tegnap küldtek egy másikat, pénteken, azaz holnap oltják az osztályt hepatitis B ellen. Ezt, hogy képzelik, vajon szabad ezt?!!
Beadják a hepatitist és esetleg jövő héten a H1N1 oltóanyagot is!
Hú ez nekem olyan félelmetes! Nem értem! Egyáltalán, miért nem az influenza ellenit adják most? Noooormális? Megpróbálok utánanézni.

Ilyen idő van most kint a kertben
:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr331519728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása