2009.11.04. 20:38 | Szerző: -Ani-

Két olyan napom volt, vagyis éjszakám és hajnalom, hogy behurcoltam az ágyamba a laptopom és filmet néztem, méghozzá egymás után kettőt. Két film nem igazán nyerte meg a tetszésemet, sőt a Házinyusziról megnéztem egy-két kritikát, örömmel nyugtáztam, hogy a véleményemmel nem vagyok egyedül. Például itt tömören meg van a vélemény:
Kinek ajánljuk?
- Akinek legalább három Barbie babája van otthon.
- Akinek legalább három Playboy fekszik a polcán.
- Akinek nincs, de vágyik ezekre.
Kinek nem?
- Akinek nincs legalább egy Paris Hilton-, Lindsay Lohan-, vagy Britney Spears-poszter a falán.
- Aki nem nevet a szőke nős-vicceken.
- Akinek a szórakozáshoz több kell egy filmvásznon mozgó feszes fenéknél.”

A Pláza ásza, az még úgy elmegy, de nem szeretem a „kövérpasis” filmeket, és nem is volt akkora sztori, inkább szánalmas volt a főszereplő.

Sandra Bullock filmje vitte nálam el a pálmát Nászajánlat címmel.
Pedig az első tízpercben ki lehet találni, hogy mi lesz a történet vége, de nagyon jó és nagyon aranyos.
A film alkotóinak sikerült a maximumot kihoznia a történetből, szuper humorral fűszerezett, garantáltan minden korosztályt könnyesre röhögtető részekkel.

A filmben Margaret (Sandra Bullock) egy kiadó igazgatója New Yorkban.
Lejárt a vízuma és el kell hagynia az országot, haza kell utaznia Kanadába, ezáltal a munkahelyét is elveszti. Igazi zöldkártyás történet.
No, de nem olyan fából faragták őt, rögtön eszébe jut a mentőötlet, szorgalmas asszisztensét, csicskását Andrew-et (Ryan Reynolds) nevezi meg vőlegényének.
Az első pofon a pasitól, amikor az utcán meg kell kérnie a kezét.

Rendesen bonyolódik a film, Alaszkába utaznak a fiú családjához, ahol kiderül az is, hogy a srác nem „éhenkórász”. Ők nem tudnak semmit, előttük is megjátszák a szerelmespárt. Vicces, ahogy a nő saját maga cipeli a bőröndjeit és magas sarkú cipőben, divatos ruhában birkózik az út viszontagságaival.
Vagy, amikor hajnalban kimegy telefonálni és kiengedi a kis kutyuskát, akit nem szabad, mert elviszi a sas. El is vinné, de ő megmenti, közben a sas lecsap a telefonjára, a nagymami, anyuka és Andrew csak azt látják, hogy magasba emelgeti a kutyát, nyilvánvaló, hogy játszik vele, nem hallják, ahogy a sasnak ajánlgatja az ebet cserébe a telefonért.:))
Sok ehhez hasonló jópofa jelenet van a filmben, Bullocktól a bohóckodást már megszoktuk, sőt egy jelenetben látható meztelenül, tökéletes, nagyon szép a teste.
Megszereti a családot, rájön, hogy mennyire egyedül van, neki nincs senkije, a rögtönzött esküvőn, a bevándorlási hivatal embere előtt, és mindenki előtt bevallja az igazságot és otthagyja Andrew-t, elutazik. Nagyi, aki roppant jó fej, szívrohamot imitál, aztán a lány után mennek és végül happy and.
Nézzétek meg, jó!

Az életben, igaziból Sandra Bullock az amerikai és Ryan Reynolds a kanadai.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr61500945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.11.09. 09:48:51

Na megsasoltam a Nászajánlatot, és nagyon tetszett. A Házinyuszi meg egy kategória-film. Az már más, hogy kit mennyire érdekel az a kategória, vagy egyáltalán szereti-e...

tüncite 2009.11.15. 11:12:28

a Nász-ajánlatot egyszerűen imádtam!!! imádom!! és imádni fogom.. az elmúlt évek legjobban sikerült mozija ... :)
süti beállítások módosítása