2009.09.19. 08:00 | Szerző: -Ani-

És bizony igaz! Annyi vacakkal bombázzák az embert!
Nem szoktam továbbküldeni, nem érdekel mekkora „tragédia ér” a következő napokban, kitörlöm.
Ezt ma kaptam, egy pps-ben. Nagyon ügyi, aki készítette!

Ezer köszönet és hála mindenkinek, akik a sok, roppant hasznos e-mail-t küldtek!
Egész életemben adósuk maradok.


Külön köszönöm annak aki értesített, hogy a levélboríték ragaszójába egérszart kevernek...most egy boriték leragasztásánál egy vizesruhát használok.

Az összes spórolt pénzem elfogyott, mert elajándékoztam egy beteg kislány számára (Penny Brown) aki már a 173 416-odik alkalommal szorul kórházi kezelésre.

Végül is semmi pénzem nem maradt, de a helyzet változni fog amikor megkapom Bill Gates-től azt a 15 000 $ -t amit a  Microsoft és az AOL felkínált , mert részt vettem a spéci e-mai küldési programjukban…

Vagy amikor egy magas rangú banktisztviselő Nigériából értesített, hogy megosztaná velem azt a 7 millió dollárt amit reám testált  egy ügyfele aki távoli rokonom volt és nem hagyott végrendeletet.

Nem kell aggódnom lelkem megmentéséért, mert van 363 214 őrző-védőangyalom és ezek mind reám vigyáznak, és Teréz anya minden kívánságomat teljesíteni fogja.

Már nem használok semmilyen izzadság gátlót, akkor sem, ha úgy bűzlök, mint egy görény mert  megtudtam, hogy rákot okoznak…

Megtanultam azt is, hogy az imáim meghallgatásra találnak és öt percen belül minden kívánságom teljesül, ha továbbküldöm még hét ismerősömnek/barátomnak a kapott e-mail-t…

Nem tankolok, csak ha egy barátom a kocsiban marad és őrzi azt, mert így nem tud egy sorozatgyilkos besurranni a hátsó ülésre, amíg én kifizetem a benzin árát.

Nem járok már a nagy bevásárló központokba, mert valaki lefújhat egy bénító aftershave-vel és kirabol.

Nem válaszolok a telefonhívásokra, mert félek, hogy rávesz valaki, hogy hívjak fel egy számot, majd a számlánál kiderül, hogy ez egy jamaikai, ugandai, singaporei vagy üzbegisztáni hívás volt."

Tónikám is írt már erről: atom.blog.hu/2008/10/06/korlevel_8


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr611390351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.09.21. 10:15:05

Zsíír... "Imádom" őket:)
süti beállítások módosítása