2009.09.16. 21:17 | Szerző: -Ani-

Ma délelőtt nem volt netem, már megszoktam…..van ez így.
Tegnap mégsem a padlóra ágyaztam, sőt Marci egész éjjel keresztben feküdt, ezért kucorogva aludtam végig az éjszakát. Végig aludtam! Sehol egy derékfájás, semmi, ki érti ezt, hol fáj, hol nem fáj.
Délelőtt elvittem a leleteimet a dokinak, „makkegészséges vagyok”, csak még két gyógyszerrel bővült a napi adagom, amit örökre szednem kell, ja és kétévente kardiológiai vizsgálat. A kardiológus kihangsúlyozta, rendszeres vérnyomáskontroll, időszakos ABPM, véletlen sem lett megmérve a vérnyomásom. Ez van…
Itthon méregetem, ha méregetem….
Már a második doboz HRI vitaliont szedem, hiszek benne, olyan jókat olvastam róla, az ereknek tuti jót tesz, és táplálék kiegészítő nem gyógyszer.
Hétvégén kimegyünk Apcihoz, csavargunk Linzben, készítek fotókat és fogok felrakni is.
Próbálok jó dolgokat feltenni arra a három napra, hogy ne szüneteljek addig sem. :)
Vannak blogok, amiket rendszeresen látogatok, és vannak újak, akiknek a blogjáról más blogokba is benézek. Van falusi mesés, van egy kedves lány, aki szép verseket ír, van akinél szép képek és zenék vannak, és még jó pár, amit szeretek.
Örömmel látom, hogy Kacat újra ír, be lehetett hozzá lépni tőlem csak sokáig szünetelt ezért levettem. Úgy néz ki, hogy jobban van és írogat. :)
Nagyon jó a blogja, színes, ír magáról és sok minden másról.
Hű de milyen silányakat is lehet találni! Nem mintha az enyém, jaj de hű de szupi lenne, de van olyan, amibe bánom, hogy egyáltalán beleolvastam.
Néha elgondolkodom rajta, hogy miért írok, van-e értelme, vagy milyennek kéne lenni a blogomnak, jó-e egyáltalán, de ezen nem ártana más blogtulajoknak is elgondolkodni.
Végül is szeretem csinálni, és a nézettségi statisztikám miatt sem hagyom abba, nem eget rengető, de marha jól esik látni a számokat. (na de erről már többször írtam, mert szerintem minden blogírónál előfordul, hogy hezitál rajta egy picit)
Kicsit nehéz, főleg akkor ha jó néhány barátom, ismerősöm tudja, hogy itt én írok….. és nem árt néha cenzúra alá vetnem írásaimat. :))
Nem akarok senkinek megfelelni, de haragot sem szeretnék.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr431387184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.09.17. 12:32:55

Jó a blogod, szívesen olvasom a bejegyzéseid, nem úgy, mint egy-két felkapott blogét, ami nagyon nem az én stílusom, akármennyire is dicsérik.

BartiMagdolna 2009.09.17. 15:36:25

Én csak nem rég találtam rád (hisz tudod :) ). De szívesen járok erre. Ez már bennem is felmerült egyébként, amikor belefutottam néhány, számomra elég furcsa blogba, hogy hát ez meg mégis hogy? De hát legfeljebb nem azt olvasom és esetleg, ő sem az enyémet. :)

-Ani- 2009.09.17. 23:18:26

Köszönöm nektek! :)

Törzsvendég:-) 2011.09.22. 09:36:13

Rátaláltam erre a blogra:
mammka.blogspot.com/
Szerintem neked is tetszene:).

-Ani- 2011.09.22. 20:20:12

@Törzsvendég:-): Tetszik! Megnéztem néhány oldalt...könyvjelzőben.... majd folytatom! :)
süti beállítások módosítása