2009.09.14. 11:23 | Szerző: -Ani-

Amikor ezt megtaláltam, és elkezdtem magamban mondogatni: Szeretlek! Sajnálom! Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm! Elsírtam magam.....

"Ha ezt végig csinálod, fel fog töltődni tartalommal az a mondás: ne a környezetedet változtasd meg, hanem magadat, és akkor a környezeted is meg fog változni.
A Ho’oponopono
Egy mantra!
Amit többször érdemes elismételni. Valójában ennyi az egész!
A szeretet mindent áthat…..
Szeretlek!
Sajnálom!
Kérlek, bocsáss meg!
Köszönöm!"

a Ho’oponopono-ra /ősi hawaii-i gyógymód/ a megbocsátás művészete. A Ho’oponopono azt jelenti: tökéletessé tenni valamit. Belülről tisztítani, gyógyulva gyógyítani. Érzelmi relaxációs szeretet terápia a negatív gondolatok, érzelmek semlegesítésére. Ez a módszer arra tanít, hogy önmagad feltétel nélküli szeretetével és elfogadásával képes vagy egyre tökéletesebbé tenni azt a világot, amelyben létezel.



www.emk.hu/doc/irodalom/ho_oponopono.htm

Dr. Joe Vitale
Az egykori hajléktalan ma a világ egyik vezető marketingszakértője.
Számos könyvet írt a siker és a bőség alapelveiről.
Doktori diplomája van tudományos metafizikából, továbbá szakképzett hipnoterapeuta, gyakorló metafizikus, felszentelt pap és chi kung gyógyító.
Ha többet szeretnél tudni róla, klikkelj a www.mrfire.com-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr341380759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BartiMagdolna 2009.09.15. 10:23:43

Huh, most pont erre van szükségem, nem is hiszed, hogy mennyire. Köszönöm. Legyen szép napod! :)
süti beállítások módosítása