2009.07.29. 08:00 | Szerző: -Ani-


Szerintem:
- Először is ne kápráztasd el fehér testeddel a többieket. Már jó ideje kitalálták az önbarnítós testápolót, ez nem tesz foltossá, egyenletes barna színt kölcsönöz a bőrnek. Télen is szebb az ember tőle.

- Egyszer már beblogoltam a Sex és New York című filmből Samantha beszólását, ami még mindig érvényes: a kilógó betyár pajesz és az ebből adódó bozóttűz félelme. Tehát tessék szőrteleníteni és bikini vonalat igazítani. Bár nem csak ilyenkor kéne, hanem mindig!

- Ha dagi vagy, felejtsd el a kétrészes fürdőrucit, annyi szép slankító egyrészest lehet     kapni. Képzeld, abban még szexis is lehetsz. Pasiknak boxer.

- Strandtáska és nem nejlon szatyor (Tescós)!!

- Rendes papucs és nem kínai filléres vacak gumiból vagy műanyagból, még otthon sem!

- Ne zabálj! Még ha sovány vagy akkor sem! Nem kell a strandon tömni a bendőt, ha éhes vagy, elegánsabb egy kis szendvics, esetleg gyümölcs vagy egy joghurt. Ki lehet bírni zsírtól csöpögő hurka, kolbász és rántott húsok nélkül!

- Napozógyékény! Förtelmes ha a törölközőt teríti valaki a porba, vagy közvetlen a partot övező betonra, ahol mindenféle gombás lábakkal járnak!

- Ne ülj a lépcsőre, a gyereket se engedd! Képzeld micsoda piszkos, esetleg gombás csülkökkel járkálnak rajta, nem beszélve mindenkinek útban vagy!

- Ne lesd a szomszéd pokrócon ülőket, nem kell senkit fixírozni, te sem örülnél neki!

- Ja, és undorító ha valakin három kiló smukk van, és egy tonna „vakolat” a strandon!
Nem is egészséges a smink mert beleég a bőrbe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr131268764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.30. 01:29:52

Na jó nem bírom ki, fordítsunk egyet a dolgon, tehát:
- fehér test: Hófehérke és Marilyn Manson nem mehet strandra?
- betyárpajesz: naturizmus, hippikorszak, télen legalább nem fázik, és legalább megszakítja az esetleg egyhangú fürdőruhát
- dagik: mondjuk a tangát tényleg nem kell erőltetni
- strandtáska: tescó csíkos lehet?
- papucs: pedig a jó műanyag és habszivacs keverék után lesz csak igazi finom lábszag, a drágát amúgy is ellopják
- kaja: van akinek a strandolás még mindig a hatvanas évek promófilmjeiben látottakkal egyenlő - fasírt és sülthús
- gyékény: pedig a porba terített törölköző kirázása a legnagyobb élmény, amikor a mellettünk fekvő, naptejtől tocsogó napozó hátára rázzuk a faleveleket, füvet és port
- lépcső: mér? ásóka már seggre is támad?
- stírölés: ha nem lesegetni, akkor minek menjek strandra? Ha meg nem nézem őket, akkor hol érdekel, hogy a dagin milyen fürdőruha van és milyen papucsokat hordanak a strandolók?!
- smukk azért kell, mert valamiből a kincskeresőknek is meg kell élni, és ciki, hogyha a félkilós bikalánc nyoma nem látszik ha nincs rajta a delikvensen. A smink meg beleég a bőrbe, így rögzül és pár napig nincs is gond rá:P

nyarifecske · http://nyarifecske.blog.hu 2009.08.01. 12:57:00

A fehébőrűek nevében kikérem magamnak, hogy nem mehetünk ki a strandra fehéren. A barnító krémet szívesen használnám, ha nem félnék attól, hogy pöttyös leszek, és hogy mindenféle káros anyag kerül a börőmön keresztül a szervezetembe (ne mondja nekem senki, hogy az ilyen krémek egészségesek). A szolárimot meg a gombák és a káros UV-B sugárzás miatt meg szintén hagyjuk. Szóval, akinek nem tetszik, hogy fehér vagyok, ne nézzen rám :-)

attila1 (törölt) 2009.08.02. 20:45:14

"Ki lehet bírni zsírtól csöpögő hurka, kolbász és rántott húsok nélkül!"

ki lehet, csak mi a fenének? Kolbász helyett joghurt? Túl sok hülye reklámot nézel...

-Ani- 2009.08.02. 23:11:39

@nyarifecske: Igazad van, szoliba én sem megyek. Bizony voltam én is sokszor foltos amíg rátaláltam a jobbik testápolóra. A legjobb már tavasszal legalább a kávénkat a szabadban elfogyasztani, szép fokozatosan le lehet barnulni, persze ez nekem sosem sikerül. :(

-Ani- 2009.08.02. 23:22:00

@attila1: Végül is..... egy jó pohár hideg sör mellett, nooormális körülmények közt miért ne! :))

nyarifecske · http://nyarifecske.blog.hu 2009.08.03. 23:25:53

@-Ani-: huu, létezik ilyen krém? Megosztod velem is a márkát? Lehet, hogy a végén még rávetemedek -mert igencsak gáz, hogy augusztusban is hóka vagyok :-)

-Ani- 2009.08.04. 08:12:37

Dove hidratáló testápoló egy csepp önbarnítóval, ez nekem nagyon bejött.
A másik Garnier Intenzív hidratálás nyári tündöklés, ezektől nem lettem foltos. Kettő-három kenés után már látható főleg a Dove-nál.

nyarifecske · http://nyarifecske.blog.hu 2009.08.04. 19:58:43

@-Ani-: köszönöm. Ha kipróbáltam, majd beszámolok :-)
süti beállítások módosítása