2009.06.29. 15:00 | Szerző: -Ani-

Mozgalmasra sikerült a hétvége. Tónika is hazajött egy napra pénteken, szegény, hulla fáradtan, az árvizekről tudósított a héten „percről-percre”,
vasnepe.hu/cimlapon/20090624_arvizveszely_ronok_es_koszeghegyalja/2
és pénteken még börtönkoncerten is volt.
atom.blog.hu/2009/06/29/ganxstaval_a_sitten
Tegnap Marcust csomagoltam össze, táborba ment ma reggel. Utálom, ha elmegy és nincs anya közelben, péntekig tutira aggódni fogok.
Vasárnap ketten voltunk itthon, sokáig lustiztunk, persze a tv előtt, egy show műsor ment, ahol a 45 éves nőt megdicsérte a műsorvezető, hogy milyen jól néz ki, Marcus felháborodott:
- Persze, mert nem látott még téged! Anya max., de nagyon max. 35-37-nél nem nézel ki többnek! Tök jó, hogy ilyen anyukám van.
Hű de jól esett! Főleg Marcitól, soha nem szokott ilyesmivel hízelegni.
Délután kicsit haverozott, én megnéztem a Tóni cikkét a Gangxsta koncertről, és persze a YouTubeon megkerestem az eredeti Vato Loccot, nagyon szeretem.
Marcus, amikor a Krisztiánnal belépett pont ez ment. – Öcsém mit hallgat a muterod!
Jól leszólták, hogy mit szeretek ebben, de kicsit díjazták is mindketten, mégsem lakodalmas vagy hasonlóműfaj, ami azért itt rendesen dívik.
(Pár évvel ezelőtt az egyik környékbeli diszkóban léptek fel Zoliék persze, hogy ott voltam, a fiókáimmal.)
Bizony anyjára ütött a gyermek, eleve mert utolsó percekben csomagol, és mert az öt napra tíz pólót vitt el, és becsomagoltatta volna velem az egész ruhásszekrényt. No problem inkább legyen igényes, mint igénytelen. Holnaptól csütörtökig Balatont terveztem kettesben az anyukámmal, de az még nem biztos, természetesen Ani módra az utolsó percben eldöntöm.
Ez a mai bejegyzés elég kesze-kusza, de alig volt rá néhány percem.

Király ez a nóta!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr571215667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.06.29. 21:23:53

Na végre hízeleg is a gyerek egy kicsit. De aztán nem adni neki jutalomfalatot!:P
süti beállítások módosítása