2009.05.22. 10:02 | Szerző: -Ani-

Gyorsan kihasználom az időt, hogy ilyen nyugis délelőtti órában itt ülhetek, mert holnap dolgozom, most pedig az itthoni munka kicsit ráér. Megvár, nem kell félnem, hogy valaki megcsinálja helyettem.
Blogolok miközben nyitva egy másik ablak is, YouTube-on zenét hallgatok, így sokkal jobban megy. Hétágról süt kint a nap, bodza illat árad be a nyitott ablakon, jó a zene és szárnyal a lelkem! Nem gondolok semmire, ami rossz, ami gond, majd később, futnak az ujjaim a billentyűzeten. Részeg a lelkem, itt torlódnak a fejemben a szebbnél szebb gondolatok, nem tudom őket ráncba szedni, úgy érzem, csak szavakban tudom kifejezni: Szeretet, boldogság, szerelem, virág, vörös, álmok………
Így van ez jól, higgyétek el, hogy kell ilyen napoknak is lenni, és hagyni hadd jöjjön ki minden, ami ott bent van, a lelkünk mélyén. Ki így, ki úgy én írok, de van olyan, amikor azt érzem, ki kell szaladnom és átölelni egy fát, vagy kirándulni gyorsan egy nagyot és akkor megyek! Nem szabad félni érzelmeinktől, belőlünk vannak, egyek vagyunk velük, ne rejtegessük, ha düh azt sem!
Tárd ki a lelked, tárd ki a szíved, ne zsémbeskedj, mosolyogj, szeress!
Vedd észre a virágokat, szippantsd magadba illatukat, szippantsd magadba velük az élet összes szépségét!  
Ne görcsölj a vágytól, melynek tüze felemészti lelked, engedd szabadjára, hadd lobogjon, rövid az élet, sajnos nagyon rövid!
Vannak kötelességeink, tennünk kell, de nem szabad hagyni, hogy megfojtsanak!
A Jóisten így teremtett meg minket, gyarló embernek, a hibáinkkal, szenvedélyeinkkel és nem kell félni megélni azokat sem, féltő szeme mindig rajtunk.
Na, most aztán le lehet vonni a konzekvenciát: Kerge tyúk! Nem baj, ÉN ilyen vagyok!
”Szerelmes a Nap a Holdba, a Hold meg a csillagokba..” Én meg az életbe, minden rákfenéjével együtt!
Wonderful Life!
Ugye, hogy lehet mindennemű kellék ital, drog stb. nélkül lerészegedni?!
A mai napom ennek jegyében fog eltelni, munkaközben zenét fogok hallgatni, táncra fogok perdülni, behozok egy csokor virágot, tele van a kert pünkösdi rózsával, hadd ontsa itt bent is az illatát. Mire hazajön a családom, kicsit rendet teszek a lelkemben is, és megpróbálok valamit átadni nekik ebből a fenejó életérzésből.
Aki most olvasod remélem téged is megrészegített a leheletem, hagyd, hogy hasson, ez volt a célom, kinyitni a szíveket.
Most épp a Where is the Love szól a Black Eyed Peas-tól, ringatózik a testem írás közben a zene ütemére, néhány könnycseppet csal ez a dal a szemembe, nem baj, hadd folyjék! Nem, nem ment el a jókedvem... ez is hozzá tartozik.
Befejezem mielőtt a gépem is elolvad, kicsapja a biztosítékot, utat enged az érzéseinek.
Szép napot!
 

kedvmutató: 16:00 :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr861136959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.23. 20:36:07

Ezt jó volt olvasni, és dehogy tartalak kerge tyúknak! Egy örömtől megrészegült embernek inkább. Én meg a Flipsyde-tól a When it was good-ot hallgattam, miközben téged olvastalak. Kicsit én is szárnyaltam.
Én nem merném magamat ennyire szabadon engedni. Van bennem egy rész, ami ijesztő. Többször álmodtam róla, az egyiket elmesélem. Washingtonban voltam és egy hídon mentünk át egy vonattal. A folyóban egy toronyház állt, építették, és éppen az ötödik emeletet húzták fel rá. Ám az alapjánál szörnyek tanyáztak és ahogy rájuk néztem, elkezdtek nőni, a vonat meg kilőtt, villámgyorsan összezsugorodott a ház a folyó, a szörnyek.
A ház én vagyok, és épül felfelé a lelkem, belenő a Mennybe, de az ösztönöknél van egy bűnőkkel terhelt góc, ami még feltisztulásra vár. Ezért nekem sokszor jobb a lakat alatt tudni az érzéseket és vágyakat - persze nem mindig, nem mindenkor. Általában szeretem is magamat fegyelmezni, de - az ellenkezőjét is szeretem. Csak tudni kell, mikor minek van itt az ideje.

-Ani- 2009.05.23. 21:07:38

Megkerestem, jó zene! :))

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.24. 01:23:38

Jó volt ez az Enriqe Iglesias szám. Köszi.
süti beállítások módosítása