2009.02.16. 19:16 | Szerző: -Ani-

Mozgalmas hétvégém volt. A péntek 13 semmi rosszat nem hozott, a szombat 14 annál inkább. Tamásnak faforgács ment szombaton a szemébe, s lám lám a jó kis egészségügynek köszönhetően, Szombathelyre kellett mennünk a kórházba mert csak ott volt szemészeti ügyelet. Az mindegy, hogy húsz km-es körzetben körülöttünk városok vannak és mindegyikben van kórház, de szemészeti ügyelet nincs!
Markusovszky kórház sűrgösségi osztály, majd utána fél óra tekergés az udvaron, mire megtaláltuk azt a bizonyos épület szárnyat, útbaigazító táblákon nincs feltüntetve.
Az osztályon egy nővér látta el a férjemet, mert orvos nem volt éppen, kellő szemcseppet sem tudott csepegtetni mert nem volt éppen, de jöjjön másnap vissza ha valami gond lenne.....
Úristen! Hol élünk? Itthon volt antibiotikumos szemkenőcs... éppen..:)))
Tegnap este sziházban voltunk.
A kalocsai színtársulat vendégjátékában, Rideg Sándor: Indul a bakterház-át néztük meg Celldömölkön.
A fergeteges sikerű film után fel volt adva rendesen a társulatnak a lecke, kitűnőre vizsgáztak! Legalább annyira élvezetes volt az előadás mint a film.
Nagyon tetszett!

Szabó bakter, Banya és a Patás...

Gulyás Zoltán, Szabados Zsuzsa és Krizsik Alfonz.



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr16947067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.02.16. 21:59:31

Félnék tőle, mert nem tudom, hogy tudnám-e úgy nézni, hogy nem a filmhez hasonlítom. Bár ahogy olvasom jó volt. Azért én is megnézném, ezzel a társulattal:)

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.21. 20:57:52

Úgy irigyellek! Olyan színes életed van!
süti beállítások módosítása