2008.10.30. 11:27 | Szerző: -Ani-

Kedden elugrottunk balcsira, eljött a téliesítés ideje. Általában, minden évben sikerül szép időt kifogni, most is így történt.
Át sétáltunk Balatonudvariba, aztán végig a parton, ki a mólóra. Nem találok szavakat, micsoda látványban volt részünk! Fantasztikus színekben búcsúznak a fák és bokrok lombkoronájuktól. Aranyba öltözött platánfák, nyírfák , az erdő szélén, fa árnyékában megbúvó cserszömörce most a piros minden változatában tündököl. A nyáron jelentéktelennek tűnő zöld bokrokon bogyók virítanak, táplálékot nyújtva madárnak, embernek, csipkebogyó, galagonya, kökény, szeder és vadalma amerre csak néztünk.
Mindent beborító színes falevelek sokasága, repülnek a széllel.... sorba felkapkodná az ember, milyen szépek!
A természet ünneplőt öltő búcsúja ez, a sötét, ködös, nyirkos pihenő előtt, amit persze csodálatos megújulás követ.
Nem én készítettem a fotót, nem volt nálam a gép, de ilyen szépségek előtt, mint ez a fa ácsorogtam tátott szájjal percekig. Amikor zöld, talán észre sem veszed... fa és kész.
Most viszont uralja a tájat!


De nem csak a tájat, hisz meg kell állni előtte. Káprázatos!
A gondolataidat is elrabolja.... percekig mindenestül a rabja vagy.

 

Címkék: blog ősz szerintem  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr54740201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása