2008.10.27. 16:23 | Szerző: -Ani-

Tegnap Bécsben jártunk. Michael repcsivel, vagyis girocopterrel érkezett, ami itt maradt, és mi vittük őt autóval haza.
Csavarogtunk Bécs belvárosában, Michael idegenvezetésével, aki ott nőtt fel és sokat mesélt.
Tegnap előtt meghalt Helmut Zilk, Bécs volt polgármestere, a Szent István Székesegyházban (Stephansdom) érte volt éppen gyászmise, rengetegen voltak, mi is maradtunk egy kicsit.
Egy évben csak egyszer szólnak, szilveszterkor a Székesegyház harangjai, most az elhunyt tiszteletére hallhattuk őket. Remegett hangjuktól a tér. Sötétben a konflisok, és a dóm szürke látványával, olyan volt mintha visszamentünk volna az időben. Egész másképp festett a város így este, szerintem... nekem sokkal szebb mint nappal. Bécs nevezetességei kivilágítva, gyönyörű, aranyló pompában ragyogtak. Elég sokat fotóztam és a legnagyobb bosszúságomra valamit elcsesztem a gép beállítása során, mert egy csomó kép nem sikerült, nem működött rendesen a vaku. Hányszor de hányszor megfogadtam, ha már ilyen jó gép van a kezemben, megtanulom rendesen kezelni!
Na mindegy, késő bánat, az élmény a fejemben és karácsony előtt úgyis ujra ki megyünk. Végül is nekünk közelebb van mint Budapest. :)

 

 

 

 

 

 

 


Polgármesteri hivatal...

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr78734729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása