2008.10.11. 23:49 | Szerző: -Ani-

Kellemesen elfáradtam, túl vagyunk gyerkőceimmel a szereplésen, ügyesek voltak!
Izgultunk mindannyian, előadás előtt negyed órával, még egy röpke, "fél" próbára is rábeszéltek. Volt mese, vers, az egyik mesét, a Lusta Jankót el is játszották a gyerekek.
Szerintem tetszett mindenkinek, nagyon jól sikerült!
Marcival ezután kocsiba ültünk és meglátogattuk régi ovónénijét, aki nekem nagyon jó barátom, a kisfia pedig a Marcus barátja.
Fél évente találkozunk, és "kibeszéljük" a fél világot, alig győzzük szusszal, annyi mondanivalója van ilyenkor mindkettőnknek. Megállapítottuk, hogy elég vacak év ez a 2008, de ha minden jó lenne, valószínű akkor is elégedetlenek lennénk, ez hozzátartozik gyarló, emberi mivoltunkhoz.
Egészségesek, szépek a gyermekeink, a felnőttek és a kicsik is (náluk is van egy kicsi és két nagy), mi felnőttek is jól vagyunk, tehát minden kerek! :)))))
Akkorákat ásítok, hogy folyik a könnyem.... kénytelen vagyok befejezni, mert itt alszom el..

Címkék: blog szerintem  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr51709290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása