2008.10.06. 14:23 | Szerző: -Ani-

Olyan aranyosak a gyerekek, most sűrűbben találkozunk a próbák miatt, de azok is eljönnek akik nem szerepelnek a hétvégi műsorban.
Úgy érzem magam mint egy tyúkanyó a csibéi közt. Mindíg rávesznek egy kis "túlórázásra", olyankor társasozunk, üvegfestünk, számítógépezünk, stb. és közben almát rágcsálunk.
Az egyik kislány már nem először ajándékot készített nekem, találtam egy kis csokrot a teraszon, azt is ő hozta. Nagyon szerény, mert ha nem találom ki, hogy tőle van a virág, nem is említi meg.
Néha úgy érzem  nyűg ez az egész kultúrfelelős poszt, de amikor körülöttem vannak a gyerekek, a könyvtárban elmesélem nekik mit olvastam, figyelmesen meghallgatnak, sőt van aki ezek után hazaviszi a mamájának a könyvet, segítenek, mesélnek...... nagyon jó érzés!

Anasztázia  ajándéka....

még egy kis dobozt is készített  hozzá.


Címkék: blog szerintem  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr83699488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása