2008.07.28. 18:53 | Szerző: -Ani-

Kezd rendeződni minden, az idő is javulgat bár tegnap Szentbékkállán voltunk a "Káli vígasságokon", Grillus Vilmos koncertjét többszöri felhőszakadás mosta el.
Kissomlyón háromnapos rock fesztivál volt, Gábor fiam főzőversenyen négyszemélyes görög nyaralást nyert.
Két nap, két féle ételt kellett elkészítenie, gulyást és paprikáskrumplit. Bármily hihetetlen az egyszerűbb ételnél szorítottam a legjobban neki, paprikáskrumplit kihozni győztesenek..... az már tudomány. Tényleg!
Gáborkám a nyaralást nekünk ajándékozza, ő nem tud idén menni, jaj olyan izgalmas, mert váratlanul jött!
Tóni Seicento találkozón volt Velencén, beugrott hozzánk itt töltött egy napot, hozott egy csomó jó filmet a rossz időkre. Én rengeteget olvasok, és már rengeteget alszom is, lement rólam a stersszes állapot.
Írok sokat, szeretném egy novellámat betenni a bejegyzésekhez, napról-napra folytatásosan.... még nem biztos!
Marci és az apja bicikliznek, horgásznak majdnem minden nap. Tamás lánya, Tekla is beugrik valamikor.
A szomszédunk egy nyugdíjas sebész, Pista bácsi, sok-sok évvel ezelőtt, még fiatalon elvált és nem nősült meg, évről-évre a rokonai nyaralnak nála, és olyankor ők gondoskodnak róla. Ezek anno mind kisgyermekes szülők voltak, és nem győzök ámuldozni, hogy elröpült az idő! Nagy lányok, nagy fiúk, csak a szülők nem változtak sokat, egy közös mindben: mindannyian elváltak. Azok is, akikről soha nem gondoltam volna....Maráék minden vasárnap 8-kor ott ülnek a kis kápolnában a misén, három gyerek... és mégis megtörtént.
Ez a téma érintett meg egy kicsit és inspirálta novellámat, ami most íródik. Birkózom keményen a témával, mert nekem most tényleg a fantáziámra kell hagyatkoznom, ami velünk nem történt meg, arról mindíg nehezebb írni!
Kedden este pánsípkoncertre megyünk Révfülöpre, egyszer már írtam róla mennyire szeretem! Majd beszámolok....

Címkék: blog szerintem balcsi  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr36589747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása