2008.07.24. 08:00 | Szerző: -Ani-

Balatonra utazom, úgy fest a dolog, hogy hosszabb időre és ezért sajnos bejegyzéseim hol lesznek, hol nem. Fövenyesen van NetCafé, de a pendrive használata tilos, sőt a kép letöltésekkel is baj van. Márpedig nekem úgy lenne jó, ha laptopomon megírhatnám és a kávézóban csak fel kéne tenni a net-re. Szorgalmasan gyűjtöm majd a témákat, jegyzetelek és amint nyílik rá lehetőségem teszem fel őket.
Viszek magammal egy halom könyvet, angol leckéket, és persze a laptopot. Ejnye! A súlyzókat sem hagyhatom itthon, gyaloglás és torna fontos része lesz a nyaralásomnak. Délig fogok aludni mindennap, rühelem a strandot, korán reggel jó és késő délután, a korán.... lehet, hogy kilőve. Marcinak egy csomó program be van ígérve, azokat teljesíteni kell.
Szerintem azok a napok lesznek a legjobbak, mert hajókázni fogunk, bobozni, borfesztivál az minden évben tuti, mozi, zene, és még minden, amit találunk. Kapolcs! Mert mégis lesz, hétvégétől indul.
Ha közben megnyerem a lottó ötöst, kicsit modosítok a programon.....pár ezer kilóméterről távolabbról tudósítok :)
Szia minden olvasómnak, és nektek is jó pihenést!

Címkék: blog balaton nyaralás szerintem  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr26575432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Garai Gábor 2008.07.24. 09:37:09

Akkor jó pihenést ne is siessetek haza, az autók forgalmikkal együtt az udvaron legyenek a ház papírjai az asztalon ékszerek fiókban stb... Ti csak ne izguljatok itthon minden rendben lesz! Pusz

Atom · http://atom.blog.hu 2008.07.24. 11:00:12

Csatlakozom Gabihoz:)

Anyika · http://szerintem.blog.hu 2008.07.24. 13:19:12

Reptérről egy repcsit..... és a szolgálati kocsit...az jobb Rendes gyerekek...
süti beállítások módosítása