2008.07.22. 08:00 | Szerző: -Ani-

Manapság micsoda eszközökhöz nyúlnak a gazdák! Nem rég még arról tudósítottak az újságok és TV csatornák, hogy az osztrák termelők csatornába öntik a tejet.
Ezt követte nálunk a dinnye borogatás, egyik áruházlánc hypermarketjének a parkolójábanban. Volt amikor búzát égettek.
Miféle világot élünk?! Nincs más módja a tiltakozásnak? Miért nem osztották ingyen az ominózus parkolóban a dinnyét? Az is ugyanolyan pofon lett volna azoknak akiknek a borogatást szánták. Éhezik a fél világ (erről írtam is korábban)
szerintem.blog.hu/2008/04/23/szomoru_tenyek mégis így viselkednek az emberek.
Nem akarok belefolyni, sőt hozzászólni sem, csak a mély felháborodásomnak hangot adni!  Gyalázatosnak tartom ha a jövőben is így tiltakoznak, és azt is ha ezt szótlanul nézik az emberek!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr35575818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.07.22. 08:51:42

Szemétség. Pakolták volna ki a bejárat elé, akkor nem vett volna senki sem az áruházban... A tejes gazdákra már nem is tudok mit mondani. Még mindig jobb elosztogatni bárkinek (iskola, árvaház vagy csak az utcában a szomszédok), mint kiönteni! Rohadt pazarlás...

Dr. Garai Gábor 2008.07.22. 12:07:21

Vagy adták volna az egészet a Kisboltnak! Felháborító...
süti beállítások módosítása