2008.07.19. 11:03 | Szerző: -Ani-

Biztosan jártatok már úgy, hogy egy dallam annyira belopta magát a bensőtökbe, egész nap belül dúdoltátok, sőt éjjel ha felébredtek még mindíg ott van.
Így jártam én is, nappal sir James Galway varázslatos fuvola zenéjét hallgattam, és Tóni jóvoltából El Condor Pasa perui-inka dalt, mégis éjjel másra ébredtem....
Magna Cum Laude: Vidéki sanzonja kóvájgott a fejemben. Szeretem, olyan fülbemászó, a Színezd újra pedig az a dal, aminek a refrénjét bárhol meghallja az ember.... énekelni kell Szerintem. Megkerestem reggel a Vidéki sanzon filmbéli változatát, az SOS szerelemben Ulmann Mónika énekli Csányival az is jó. Különben visszatérve az inka dalra, nagy rajongója vagyok a dél amerikai zeneének. Már alig várom a balatonfüredi borfesztivált, ott mindíg vannak bolíviai zenészek. Nincs gyönyörűségesebb, mint amikor este ezek az emberek, tollakba, népviseletükbe öltözve fújják a "pánsípokat", verik a dobokat!
Tamás helyettesít ma a boltban, ő már szabadságon van három hétig, és ma kilencig aludtam. Nagyon jól esett! A net-en való bogarászás is 11-ig!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr66575475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása