2008.07.18. 17:18 | Szerző: -Ani-

Kezembe került a napokban egy "pletyka lap", és mélységesen felháborított, vagyis inkább  kicsit elborzasztott a cikk amit olvastam. Egy zenész felesége megszülte a kilencedik gyermekét, és apuka azt nyilatkozta nem állnak meg a kilencnél, azt szeretné ha a lányok és a fiúk egyenlő arányban lennének a családban.
Képtelen vagyok jó érzéssel belegondolni! Mi az az asszony? Az egész életét, sőt a legszebb éveit terhesen akarja tölteni? Mint egy tenyész állat? Vajon jó ez neki?
Ha négy-öt gyermekes mamákról hallok, akiknek van anyagi hátterük is arra, hogy becsülettel felneveljék gyereküket, azokra tisztelettel nézek!
Ez viszont nekem már sok! Nem is mutogatják a mamát, de el sem tudom képzelni, hogy megőrizte kívánatos, finom, nőies mivoltát ennyi szülés és a sok gyermek mellett való "gürizés" után. Képzelem a szüleit, a papát, hogy mit érez, amikor a veje ilyeneket nyilatkozik. Nincs lányom, de ha lenne, soha nem akarnék ilyen sorsot neki!
Kemény, beszólásos stílusomban (nem hazudtolhatom meg önmagam) csak azt tudnám tanácsolni apukának, hogy tegye a heréit egy keltető gépbe!
Pumpafejűből még azt is kinézem, hogy ennyi gyerek után már csak gyermeknemzés gyanánt nyúl a feleségéhez.
Kövezzetek meg, a véleményemet akkor is vállalom! Nem lehet ez az életcélja egy nőnek a 21.században...Szerintem..de egy normális pasinak sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr48574663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása