2008.07.04. 21:42 | Szerző: -Ani-

Úgy néz ki, hogy visszatérő kedvenc témám a Pannónia Ring. Ma is kint voltunk Marcival és Anyával. Ezentúl ha Tóni kint fotózik és amikor csak megtehetem el fogok menni.
Ha választanom kéne, mit nézek szívessebben, egy divatbemutatót, vagy motorversenyt az utóbbit választanám. Nem éppen nőies érdeklődésre vall, de Szerintem fantasztikus!
Fennt állsz a teraszon, és egy nyaktornával felér, ahogy az esuhanó motorokat próbálod figyelemmel követni. Szó szerint suhannak, azok a hangok, azok a motorok, a szerkók, nem lehet betelni a látvánnyal!
Meglepett, hogy volt köztük nő is, le a kalappal, nem piskóta.... és ráadásul akit én láttam csajszi, nagyon csinos volt. Hm... jó neki! Nem mindennapi sport.
A fiúk...... hát azok....legalább is amíg rajtuk van a bőrszerkó nagyon vagányul néznek ki.
Anya teljesen el volt varázsolva, nagyon bejönnek neki azok a dolgok, amik nekem tetszenek.

verseny közben....

Szünetekben is akad látnivaló, ma például gokartokat teszteltek. De nagyon jól el
lehet bámészkodni a parkolóban, boxokban.



esetleg.....


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr19553860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.21. 21:39:34

Nem semmi érdeklődés, pláne nő étedre. De szerintem sokat változott avilág, sok nőt érdekelnek a különféle, korábban csak férfiaknak fenntartott sportok. Nálunk is, az asszony nagy Forma - 1 rajongó volt, míg a Schumacher versenyzett.
Engem csak az utóbbi időben kezdett el érdekelni pl. a foci. Manapság - persze a jó focit - szívesen nézem, pl Európa Bajnokságot. Egyébként az öcsémet is, meg engem is ki lehet kergetni a világbaól a sporttal. Mármint, hogy nézzük, meg rajongjunk érte. Az Olimpia azért kívétel.

-Ani- 2009.05.21. 21:47:36

Szeretem a focit, de csak a nagy meccseket EB, VB. Senki nem szereti Marcit kivéve. :))

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.21. 23:13:08

Ja, én is így vagyok vele, ezeken legalább igazi focit lát az ember.
süti beállítások módosítása