2008.06.16. 08:50 | Szerző: -Ani-
Tamás találkozót szervezett a tokorcsi reptéren szombaton, a MÉM Repülőgépes Szolgálat régi kollégáinak.
Kevesebben jöttek el, mint amennyien visszajeleztek, de akik itt voltak pilóták, szerelők és feleségeik, nagyon jól érezték magukat.
Ebéd előtt misével emlékeztek meg azokról, akik már nincsenek velük, sajnos közéjük tartozik férjem bátyja, Viktor, aki berepülő pilóta volt, és helikopteres növényvédelemben is tevékenykedett.
Gábor atya, a hangár előtt misézik



Legtöbben huszonakárhány év után most találkoztak először. Vannak, akik maradtak a pályán, saját vállalkozást működtetnek, van aki teljesen "átnyergelt", más munkát végez, így csinált Bandi, akinek neves pincészete van a Somló hegyen.

Gyurival utoljára Fövenyesen találkoztunk, egy tragédia kapcsán, belefulladt valaki a Balatonba, mentőhelikopterrel   szállt le a strandon. Még az új, korszerű mentő gépeket Ő üzemelte be, de a „sovány” fizetés miatt, már külföldön teljesít szolgálatot. Egyszóval szétesett a csapat, de most újra egymásra találtak.
Este mentem a Tamásért, hogy ne kelljen vezetnie, tudjon inni velük egy kicsit, (no és meg akart mutatni a fiúknak) addigra tetőfokra hágott már a hangulat, akik szállóvendégként is maradtak, táncoltak és mulattak.
Kívülállóként  is megható volt nézni, a sok régi jó barátot.

Maroknyi csapata a MÉM RSZ-nek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr61522418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása