2008.06.10. 08:20 | Szerző: -Ani-
Kikaptak az olasz fiúk. Nagyon jól játszottak a hollandok, Marco van Basten büszke lehet a csapatára!

Most újra a kedvenc témám....mit írnak az újságok. A női magazinokban már már nevetséges, hogy mikkel etetik az olvasót, az benne a szomorú, arra nem gondolnak, hogy vannak olyanok akik ezeket komolyan is veszik. Lehetetlen receptek, félre vezetések az egészségről, ezoterikusnak kikiáltott sületlenségek. Akkora marhaságot találtam, az egyik komoly lapban! Nem hiszem el, hogy ezt a cikket valaki nem viccnek szánta:

"A lélek épsége a test szépsége" címet viseli, ki csippentek részleteket:

"Kellemetlen lehelet"
"A rossz kellemetlen szagú lehelet annak a közvetlen következménye, hogy nehezére esik valakinek az élethelyzeteit külsőleg és belsőleg kezelni. Ez a nehézség abból ered, hogy bizonyos dolgokkal kapcsolatban nem képes változtatni a véleményén, és ezek "rothadásnak indulnak". Ez a probléma akkor keletkezhet, ha valaki az életben bekövetkező nagy változások idején nem tud felülkerekedni a dolgokon, a megélt változások gyorsaságához képest az elavult gondolatokon túl sokáig nem változtat. stb."

Szerintem inkább egy gasztroenterológust vagy a fogorvost kéne megkeresnie!

"Testszag"
"A testnedvek általában az érzelmeket jelképezik. Így a kellemetlen testszag arról árulkodik, hogy valakiben túlcsordulnak a káros gondolatok, és ezeket kifejezésre kell juttatnia ahelyett, hogy mindent magában tartana az ember. Ez lehet ingerlékenység, elégedetlenség, utálat, frusztráció, undor egy emberrel vagy élethelyzettel szemben. Ugyanúgy lehet emellett egy elengedett intenzív érzelemnek a jele is, amely ahhoz a testrészhez kapcsolódik, amelyen keresztül az izzadtság távozik."

Fúj a kis büdöske..... Esetleg a mosdás.... Nincsenek disznó gondolataim, elégedett vagyok, ezért nem bűzlök....Nagyon jó!
Ráncokról, pattanásokról hasonlókat ír. Szegény tinik, akik küszködnek a pattanásokkal....

"a pattanás eszköz ahhoz, hogy elriassza azokat az embereket, akiknek nem vágyik a közvetlen közelségére." bla..bla..bla

Ezután akit utálok pattanásokkal tartok magamtól távol.....

Oké, hogy bevezeti a cikket avval, hogy ha nem találnak szervi problémát, a lélekben kell a bajt keresni. Nem akarom az egészet bemásolni, el sem kellet volna olvasni, úgy nem értek vele egyet ahogy van!  Nem lehet lelki eredetű a bűzös száj stb....mert Szerintem hülyeség!


 
Címkék: blog szerintem test és lélek  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr3512248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.06.10. 10:23:14

Gratulálok a 100-ikhoz! Azt pedig már tudod, hogy mit szörnyűlködtem e cikk hallatán...
A múltkor az újságosnál láttam egy női magazin elején nagy betűkkel, hogy: "Eláruljuk Eva Longoria, Cameron Diaz szépségtitkait" - nem hiszem el, hogy ilyennel még el lehet adni egy újságot. Most aki ezért veszi meg azt hiszi, hogy akkora tudásra tesz szert, hogy majd leválthatja Longoriat a született feleségekben vagy mi?
Hihetetlen... Ez már nem is hatásvadász, hanem butavadász...
süti beállítások módosítása