2008.06.09. 10:22 | Szerző: -Ani-
Hamar vége lett a kényelmes hétvégének! Apci ilyenkor ágyba hozza nekünk a reggelit, ez egy kicsit egésznapra leterhel, hiszen hétköznap általában délután eszek először. Ezért ilyenkor hétközben fittebb vagyok.
A mai nap csupa izgalom, matek nagydolgozat Marcinak. A gyerek sajnos tiszta anyja és hát a matek...... az nem az erőssége. Az apja kivállóság a matekban, a nagyapja egyetemen tanított, az Ő nevéhez is fűződik a bp.-i Sikló tervezése a várban. Az én apám is matek zseni volt. Hol vannak ilyenkor a gének? No se baj, azért remélem nem lesz olyan vészes, sikerülni fog!
Pont így működik a foci dolog, a családban senki nem szereti a focit, még a felmenők közt sem volt futball kedvelő.......kivéve a nőket. Ott van a nagymama, az anyukám, végig szurkolja a meccseket, és persze én, aki a nagyobb mérkőzéseket sosem hagyom ki, a gyerkőc ebben is rám ütött. Marci már az oviban labda mániás volt. Most ketten őrjítjük a férjemet, meccsnézéssel. Már reggel korán megbeszéltük Marcival, hogy a mai napon kik az esélyesek a győzelemre.
Román-Francia... Egyértelmű, hogy kedvencem Zineide Zidan visszavonulása érvágás volt a csapatnak, de ott van helyette: Thierry Henry (FC.Barcelona). A szintén "barcás" Abidal, Makelele (Chelsea), Nasri (Arsenal), és nem utolsósorban a kiválóan játszó Ribéry (Marseille). A románoknak esélyük sincsen...Szerintem. Az est fénypontja: Hollandia-Olaszország.... ez már érdekes lesz! A szakemberek a talján csapat átlag életkorát firtatják, álítólag "öregecskék". Totti és Nesta visszavonult de övék a király kapus: Buffon (Juventus), és ott van Zambrotta (FC.Barcelona), Luca Toni (Bayern München) a világ egyik kiemelkedő focistája.
A hollandok kapusa sem piskóta: Edwin van der Sar (Manchaster United), de igazán jó játékos... Nistelroy (Real Madrid) csatár, bár már ő is túl van a harmincon, rengeteg sikert tudhat magáénak, és nagyon jó játékos.
A négyszeres világbajnok olasz csapatot tartom a mai nap esélyesének a győzelemre.....nekik drukkolok! EB győztesek közt tuti ott lesznek a portugálok..Szerintem..de, hogy ki fogja megnyerni?! A nagy meccseket nézni fogom!

Egyetlen sportot sem szeretek, a magyar focit egyáltalán nem nézem, az olimpiát sem fogom, csak foci  EB és VB tartozik a kedvenceim közé.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr51510804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.06.09. 21:30:35

Szegény Tamás... Még jó, hogy nem vagyok otthon:P

-Ani- 2008.06.09. 22:35:53

Marci már alszik, de előtte könnyesre nevette magát, a hollandok győzelme miatt. Ő már délután megmondta: -Anya beég a blogod.....nem a digók nyernek!
erről ennyit
süti beállítások módosítása