2008.05.29. 20:13 | Szerző: -Ani-

Milyen érdekes ma jöttem rá, hogy mennyire meghatározó szerepe van az ember kedvének a ruhaválasztásban is. Csupa fehér és rózsaszín dolgokhoz nyúltam. Alapjáraton rózsaszín mániás vagyok, szeretem a nagyon nőies, különleges holmikat. No azért be-be csúszik a nőies mellé egy-két gyerekes dolog is. Ilyenek például a pénztárcáim, slusszkulcs tartóm, telefontok, az autómban lévő papírzsepi tartó, és nemrég bővült a Tónitól kapott rózsaszín Hello Kittys táskával. Azt még nem mertem bevetni, de itt az ideje!
 



Nagyon bírom, amikor csodálkozva bámulnak az emberek ha előveszem valamelyiket. Azonnal látják, hogy egy "búval-bélelt zsémbes tyúkhoz" van szerencséjük. Szerintem jó ha az ember mindennap használt tárgyai jókedvet, gyengédséget sugallnak. Ki a fenének van szüksége mindíg mindenben a puritán dolgokhoz?! Kit érdekel folyton a racionális gondolkodás?! Mindenki ahol lehet, amikor lehet és amiben, abban érezze jól magát! Ehhez néha hozzátartozik a naivitás is, ami  a mostani bejegyzésemet jellemzi! Álítólag a többit is, és aki ezt mondja, úgy köszön el mindíg az msn-en felnőtt férfi létére, hogy: Pááááááá. Nagyon nem szeretem, de régi barát... tőle elnézem.
(ezek után ki vesz komolyan engem?)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr75493973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.05.29. 20:52:44

:D:D:D Használd csak azt a táskát nyugodtan:)
Ettől még nem vagy gyerekes, tudod milyen plüssgyűjteményem van, mégsem vagyok gyerekes. Ennyi hóbort kell egy felnőttnek, anélkül túl komoly lenne az élet:P
süti beállítások módosítása