2008.05.19. 09:03 | Szerző: -Ani-
Ilyen sokáig tartott átköltöztetni a blogom, no azért másra is jutott időm!
Megnéztem például péntek este a "Hal a tortán" borzalmat. Most éppen Koós János botránkoztatta meg a népet. Nagyon csúnyán viselkedett, különben is mint már azt egyszer megírtam, csak égetik magukat a művészek szerintem.
Szombaton nem hagyhattam ki Uri Gellert, megszületett a végeredmény, meg van a kiválasztott! Persze, hogy a legjobb pasi nyerte, igazi Don Juan, gondolom a fél ország nőnemű egyede szavazott. Ja, és mukodik minden, legalább is a sok betelefonáló szerint! Országszerte üvöltözik a szervízekben: -Mukodj! Mégiscsak ez a legolcsóbb megoldás, ezt csinálhatták az én gőzállomásos vasalómmal, mert nem kapcsolt be, elvittük a szervízbe, 7200 pengő és azóta sem működik. Túl halkan kiabáltak rá!
Elgondolkoztató, hogy mennyi hatásvadász műsor van mostanság, etetés ezerrel és tényleg megeszik az emberek! Győzikére fújnak, pazarol, de jól megy neki stb. -Miért? -Mert nézitek! Ha mindenki kikapcsolná a tv-t, vagy átkapcsolná, amikor kezdődik, dehogy is menne ilyen jól  a rettenetes showmannak! A mi butaságunk gyarapítja ezeknek az embereknek a vagyonát, nem ők a hülyék, hanem mi! Sajna ez az igazság, be kell látnunk. A bevállalós fajta keres a legjobban manapság. Mert mi kő a csóró embernek? Reality show, pletyka lapok, mert kiváncsi a szentem! Aztán többször is okoz örömet az újság, amikor ablakpucolásnál még végigméri a háziasszony a képen levő kedvenceket, és boldogan nyugtázza, hogy minő jó üzletet csinált, nem kell a francos drága, szereket venni, művelődés és takarítószer egyben 2:1 / árulhatnák így is Szerintem

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr93476377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.05.19. 12:55:06

Büszke vagyok Rád! Kevesen mondhatják azt, hogy: "Anyukám blogol." - annyira jó:D

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2008.05.19. 19:04:47

Csak nem Atom Antal műve e nemes dizájn? :D Láttam a korábbit is, hát ez nagyságrendekkel jobban néz ki! :)

Ani 2008.05.19. 20:11:33

Köszönöm az elismeréseket, Atom nevében is!
süti beállítások módosítása