2008.05.17. 16:29 | Szerző: -Ani-
Egésznap a házat suvickolom, főzök, mosok stb. Bezzeg! Leltem ujsfent egy újságcikket, hát ez nem semmi! No azért nem cserélnék velük!!!

"Immár 16 éve nem dolgozik, nem mosakodik, nem mos, nem mosogat egy ukrán házaspár - számolt be a kijevi Szegodnya napilap. A makijivkai Anatolij és Larisza Sahov azt mondja, a világmindenség sugallatára határoztak úgy, hogy felhagynak a civilizációs szokásokkal. Állításuk szerint rendszeres a kapcsolatuk a kozmosz lényeivel. A házasság immár 22 éve tart. Az akkor 53 éves zongorahangoló és -restaurátor Anatolij a 19 éves, zongoraművésznek készülő Lariszával annak vizsgakoncertjén találkozott. A 34 év korkülönbséggel mit sem törődve egymásba szerettek, majd elkezdték különös életüket. Esküvőjük után felhagytak a munkával, életüket teljes egészében a csillagos ég kémlelésének és az ufológiának szentelték. Otthonuk falait kozmikus motívumokkal festették tele a világűrből kapott ihlet alapján. Könyvtáruk filozófiai és csillagászati kötetekből állt, bár ennek nagy része leégett. A férfi kétméteres szakállát a felsőtestére tekerve viseli. Larisza haja is több méter hosszú. Sahovék ruháikat sem mossák, ezeket évente egyszer váltják. Esővizet isznak, naponta csak egyszer esznek, de akár napokra is kihagyják a táplálkozást. Ha pedig esznek, akkor is csak nyers növényt, zöldséget. Edényeiket is évente egyszer mosogatják el. Azt állítják, 16 éve nem voltak betegek. A pár másmilyen életet el sem tudna képzelni. Úgy érzik, szerelmük olyan erős, hogy részei a másik lényének, bár a testiséget fölösleges hívságnak tartják. Meggyőződésük, hogy a Föld lakói más világokból érkeztek, csak vendégként tartózkodnak e bolygón."
A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://abbcenter.com/blog_szerintem/kepek/alien_couple_gift_box.JPG”.
Mit lehet ehhez fűzni? Fúj! Én is ismerek egy pár Sahov rokont. Azért azok nem művelik ennyire durván. Persze, hogy fölöslegesnek tartják a testiséget! 1. A pasi már nem képes. 2. Meg sem találják a kosztól. 3. A környéken kitörne a pánik, mérges gázra gyanakodnának. Ufóhívők, szerintem már azok is frászt kapnának tőlük!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr9476122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.05.19. 01:03:25

Nah, mint azt már említettem, rég olvastam olyan dologról, hogy folyamatosan fintort varázsoljon arcomra... Ezek az emberek olyanok... Pfúúújjj

GRATULA A BLOGHOZ:)
süti beállítások módosítása