2008.05.08. 19:28 | Szerző: -Ani-

 – Haragszom rátok pasik! Be kellett mennem Sárvárra, egy csomó elintézni valóm volt, ment is minden rendesen, utoljára hagytam a DM áruházat. Nem tudom miért de a szokásosnál sokkal nagyobb forgalom volt Sárváron, képtelenség volt a fő utcán parkolót találni, én megtaláltam de csak tolatva tudtam volna beállni. Szépen oldalra húzódtam és jeleztem, amikor az utánam jövő, ….mét, disznó pasi, fogta magát és beállt a kinézett helyre. Most nagyon sajnáltam, hogy csak 65 kg vagyok és nem 120! Kiszálltam volna és olyat…de olyat… tettem volna! Na mindegy, három kör és összejött. Nehezen sikerült, mivel kicsi volt a hely az én autóm Opel Agila, nem szervó kormányos,(szégyen gyalázat, ennyi pénzért a 21. században) hát ez így kicsit lassan ment. Két pasas élvezkedve nézte a hadműveletet, és amikor a végére értem az előttem levő autóba vigyorogva beszállt az egyik és elindult. Pukkadjon meg! Miért kell ezt csinálni? Ha belegondolok, direkt megvárta az ürge, míg bekínlódom az autóm! A teremtés koronái! Az én férjem udvarias, és nem hiszem, ha nem vagyok ott másképp csinálja, legyen az autós vagy gyalogos, vagy nő, bárkivel szemben. Fúj! Ez nem az első eset! Mit vétettünk mi nők? Szeretünk, becsülünk, kényeztetünk titeket, szülőitek vagyunk, neveljük a gyermekeiteket, akkor hát miért ez az ellenszenv, miért ez a harc?! Sajnos ez nem csak az autóvezetésben nyilvánul meg, mindenhol jelen van: munkahelyen, háztartásban egyaránt. Soha nem voltam feminista, becsülöm, nagyra tartom a férfiak erejét, eszét és munkáját! Szeretek felnézni, mert az nagyon jó, és így neveltek…volt kire felnéznem. –Ejnye! Mi van most? Középkor? Nem minden nő szilikonnal kitömött, turbosolariumban érlelt, szattyánbőrös liba! Vagyunk ám szép számban, inteligens, vezetni tudó, és sok mindenhez értő nők….
Nemünk alábecslése vezérli Szerintem némely társunkat az eltévelyedésre, saját nemével való szerelemre!!! Fiúk nézzetek már magatokba! Gondolkozzatok, kicsit vegyetek vissza az ego-ból, legyetek udvariasak, és változtassátok meg a véleményetek rólunk, NŐKRŐL!!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr11476086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.14. 00:00:14

No, gyorsan regisztráltam csak hogy hozzászólhassak.
Először gyanakodva közeldtem a bejegyzésedhez, na megint egy elfogult feminista, gondoltam, de nem. Azt hiszem, neked nincsen alapvetően bajod velünk, férfiakkal, csak utálod a bunkóságot. Ezzel így vagyok én is. Csodálkozom, hogy még vannak a nőket lebecsülő férfitársaim. Amikor a tudományban a gazdaságban és a vallásban is annyiszor bizonyítottak nők... Persze van, ami nem megy olyan jól, mint nekünk, de ez oda-vissza igaz. A másikat esendőségében is tisztelni kell. Lehet, én pont ott tudok kiegészíteni, segíteni, ahol a másik gyengébb. Nagy örömmel olvastam, hogy szívesen nézel fel ránk, férfiakra (gondolom ha van miért) - egészen más módon gyakorolsz kritikát, mint pl. egy Nők Lapjás feminista újságíró. Nálad a kritika és a harag ellenére is érzem az összetartozást. És ez jó. Köszi.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.14. 00:01:32

Ja, van nekem is egy blogom, látogass el oda, ha van időd és kedved! Szívesen veszek bármilyen kommentet, visszajelzést.
www.ferfivilag.freeblog.hu
süti beállítások módosítása