2008.04.18. 10:02 | Szerző: -Ani-
Úgy döntöttem csinálok egykis rendet a gépen, annyi minden felesleges dolog van már rajta, átnézem, törlök. Jó két hónappal ezelőtt beszélgetés közben, megkérdezte Punky: -Ani néni, beleolvasott már Havas Kelemen Annás könyvébe? –Nagyon durva, majd átküldöm! – mondta, és másnap meg is érkezett a PDF, letettem asztalra, hogy majd valamikor belenézek, a valamikor elérkezett. –Úristen! Szörnyű! Én nem vagyok prűd, de utálom a „szenny irodalmat”, egy vasat sem adnék értük….na de hát ez! Csalódtam Havasban, mert, úgy ahogy van bírtam a palit, az iróniájával együtt. Jól megmondta mindenkinek, megérdemelték, jól tette! Claudia kapott tőle talán a legtöbbet, nem sajnáltam, csak azt kapta amit más nem mert neki megmondani, különben is közönséges, pont az ő ogre-jához való. Nem lehet rossz egy Havassal való beszélgetés, én bangee jumping-ként fognám fel, akkor nem érhet meglepetés. No de visszatérve a könyvre, beleolvastam, végeztem vele úgy 20-25 perc alatt, döbbenet. Így is lehet beszélni, ezt le is lehet írni? Ennyire kell a pénz Havasnak, vagy ekkorát csökkent a népszerűségi indexe, hogy ezzel akarja visszahozni? Ki az, aki ezt megvásárolja? Mi van, ha ez egy gyerek kezébe kerül?A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://abbcenter.com/blog_szerintem/kepek/henrik.jpg”. Pornó irodalom a javából, alacsony IQ szinttel rendelkezőknek remek olvasnivaló, tűzgyújtásra és újrahasznosításra biztosan kiváló. Annácskának Csernus doktort ajánlanám, őt is szeretem, szerintem kigyógyítaná rögtön! Gyorsan letöröltem a gépről, rajtam kívül a családban senki nem olvasott bele, ennyivel gazdagabbak nálam. Ó, a mocsok mindenhol megtalálható, nem kell ehhez messzire menni. Elég sok emberrel beszélgetek mostanság, meglepő dolgokat mondanak el. Nem tudom mit vétettem, mi végre ez az őszinteség, de olyanokat árulnak el, magukról emberek, vagy másokról, hogy nem győzök „levegőért kapkodni”. Kérem szépen, pedig ez csak egy falu! Minél alacsonyabb az a bizonyos IQ, annál nagyobb, központi helyet foglal el életükben a szex. De tényleg! Nem a fiatalokról beszélek, ahol az a normális. Van itt olyan nyanyus, aki egész életében ivott, dohányzott és jó nagyokat….most mit írjak…szeretkezett. Nincs semmije, hol itt, hol ott dolgozgat egy kicsit, legyen cigire, szeszkára, és tökéletes egészségnek örvend. Megmértük a múltkor a vérnyomását, mert panaszkodott….Istenem, ha nekem olyan jó lenne! Tökéletes volt nála minden érték, ennyit jelent a stressz, na meg az IQ. Van ezekből egy „csokorra való” itt, 100 évig fognak élni, boldog együgyűség. Azért nem cserélnék velük! Inkább a stresszes inteligencia! Szerintem

Holnap nem lesz bejegyzés, csavargás, Bp. Állatkertbe akarnak menni a gyermekek, meglátjuk ki akar ott maradni, egy kedves barátom szerint, engem már vár egy kifutó….

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr81475614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása