2008.04.16. 08:29 | Szerző: -Ani-
Számmisztikai sorsszámom a kilences. Egész életemet végigkísérte a kilences szám. Az egész családomban , szüleimet is belevéve én vagyok csak kilences. Érdekes, a kilencesek jelenléte az életemben. 29.-én születtem, 2x9=18 évesen férjhez mentem, 9.-én volt az esküvőnk. 1989-ben 3x9=27 évesen megözvegyültem, 9 évi házasság után, szeptemberben, 9.hó. halt meg a férjem. Két fiam is 29.-én született, második házasságom szintén kilencedikén köttetett. Ki tudja még hány jelentőségteljes kilencest találnék az életemben ha jobban utánanéznék! Szkeptikus vagyok sok mindennel szemben, de a sorsszám létezése hihetővé vált számomra. Van benne valami! Így néz ki a számmisztikai kilences elemzése, be merem vállalni:A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://abbcenter.com/blog_szerintem/kepek/kilenc.jpg”.

"Művészlélek és álmodozó vagy. Hajlasz a mártírságra. Magadra vállalod a világ minden szenvedését. A félreértett és kisiklott emberek iránt igen nagy együttérzést táplálsz. Hibád, hogy mindig, mindent az érzelmed táplál, nem vagy elég tudatos. Teremts rendet gondolataidban és tetteidben. Intuícióid, megérzéseid kitűnőek. Lelkialkatod viszont ingatag. Sokszor vagy boldogtalan, hangulatod gyakorta hullámzó. Életed során akkor leszel boldog, ha másoknak teszel szolgálatot, ha érzed, hogy másoknak szüksége van rád. Mély és erős érzelmeid vannak. Bőven lesz részed a változatosságban. Szereted és keresed a nem mindennapi helyzeteket. Sok különleges élményben lesz részed. Igen bonyolult és érzékeny személyiség vagy. Próbálj úrrá lenni magadon, törekedj stabilitásra, különben nem leszel tartósan boldog"
Ja, és 99 évig szeretnék legalább élni!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr55475557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása