2008.01.30. 08:08 | Szerző: -Ani-

Tegnap vásárolni voltam, és megakadt a szemem egy fehérneműbolt előtt ácsingózó ötven év körüli palin. Csak úgy guvadt a szeme, érdekes módon nem a szomszéd üzlet bundáit nézte, vagy másik oldalon lévő táskákat, és nem úgy festett mint aki a szeretőjét akarja meglepni valamivel.
Elképzeltem mi várhat rá otthon, egy „szent asszony” aki már 2-3 gyermekes anya és fúj ilyen holmikat fel sem venne. Mert mi dívik kishazánkban még sajnos, otthonka és hosszú bugyi, tisztelet a kivételnek. Lányok, asszonyok könyörüljünk meg embereinken, ne csak a hasuknál próbáljuk megfogni, megtartani őket, van annak más módja is! Bizony a hasuknál, jól meghízlalni akkor már úgy sem kell senkinek, ráadásul azt hisszük elégedett. A nagy fenéket! Ülnek a kereskedelmi csatornák sztárpletykákat sugárzó műsorai előtt, bízva abban hátha leesik egy-két félmeztelen topmodell, amit családi körben bűntelenül nézhetnek, de ilyen gondolatokkal lapozgatják az asszony újságját is. Most biztosan van aki azt mondja, az álomcsipke cuccok drágák, legalább is az ami minőség. Igen, drágák. És egy étteremben megünnepelt házassági évforduló nem az? Vagy egy nagy „röfögős” vacsora apunak nem az? A rózsacsokor? Foly tatahatnám, ezt mind ki lehet hagyni. A megszokott vacsora, a párnán egy szál rózsa, 1-2 gyertya és hozzá anyuci pár csepp parfümmel, csipke bodyban. Nagy varázslat ez, mindkét félnek önbizalmat teremt, annak is aki csábít és annak is akit elcsábítanak. Azért ne feledkezzünk el a hétköznapokról sem, sok ünnepnapot teremthet vetkőzés közben a szép bugyi és melltartó látványa!
Az aranylakodalomig sokféleképpen el lehet evickélni, de nem elhanyagolható tény a minőség is. Uraim ez szól önöknek is! Papucsban, csoszogni, borostásan stb. Nem ragozom, inkább szóljon helyettem egy vicc:
Férj a feleségnek: -Drágám mit szólnál ha ma este pozitúrát váltanánk?
Feleség: - Jó, akkor te állsz a mosogatónál, én a kanapén ülök és fingok!

No erre azért vigyázzunk! Ennyi volt mára, azt hiszem tanulságos Szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr92473324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása