2008.01.28. 08:05 | Szerző: -Ani-

Bármerre megyek, tele van az ország sopánkodó emberekkel, állítólag magyar specialitás lassan bekerül a hungaricumok közé. Mindenki politizál, de ha más nincs akkor az időt szidja. Ha a „multikban” körülnézel, vásárlás közben mit látsz? Tolja az asszony a kocsit, ami dugig van, hozzá olyan fejet vág, hogy még az ura is egy méterre, követi és félénken bólogat: -Igen is Anyukám- még véletlenül sem mer ellenkezni. Mi lenne ha ez a nő mosolyogva vásárolna? És a többi társa is, szebb lenne a világ? Igen szebb lenne! Amikor otthon vagy társaságban őrjöng valaki és szidja a rendszert, akkor azt hallják a parlamentben, jobb lesz neki? Ugyan már, lári-fári felmegy a vérnyomása, gutaütést kap, belerokkan.
No és ez kinek jó? Belegondoltatok már abba milyen jó, hogy itt születtünk és nem pont Afrikában, ahol tehetetlenül nézhetnénk amint éhen hal síró gyermekünk, vagy végez vele egy titokzatos betegség? Vagy születhettünk volna más időkben, vagy olyan földrészeken, ahol állandó háború dúl. Mázlisták vagyunk és örök elégedetlenek! Drágult a víz, de ember ez azt jelenti: van vized! Sokba kerül az autó fenntartása? - Ember autó van a segged alatt! Való igaz, nehéz a pénz előteremtése, de csak akkor leszel rá képes, ha vigyázol magadra, az egészségedre és ehhez egy nagy rakás optimizmus kell! Mosolyogj, és vissza mosolyog rád a világ! Szeretem ezt a mondást és tényleg így van, én már reggel azzal kezdem a napot. Még az autóban is somolygok és aki lát általában viszonozza. Ne morogjunk, ne politizáljunk otthon, inkább foglalkozzunk a gyermekünkkel, párunkkal. Ha borult az idő és esik az eső annak is van szépsége, és ha sajog tőle a lábad, ne szidd simogasd meg, kend be. Veled van amióta megszülettél, cipeli a súlyodat megérdemli a gondos ápolást. Értékeld amid van és becsüld meg, légy optimista, hidd el sokkal szebb lesz a világ! Keep smiling!!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr78473271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása