2008.01.26. 08:01 | Szerző: -Ani-

Pár nappal ezelőtt egyik ismerősünknek átment a fűrészgép az ujján. Férjem vitte be a közeli kórházba, ránézett az ügyeletes sebész a csurom vér nyomókötésre és röntgenbe küldte tovább. Ott senkit nem érdekelt, hogy mi van vele és végig kellett várnia az előtte lévő négy embert. Röntgen után vissza az orvoshoz, illesztette az ujjat, bekötözte stb. de most jön csak a lényeg! Közölte a beteggel, hogy holnap menjen el a körzeti orvosához, írasson fel vele Tetanuszt, váltsa ki és ott adassa be magának vagy kötözésre ha visszajön ő beadja majd.
Micsoda eljárás! Régen se szó se beszéd azonnal beadták nem küldözgették az embert sehová. Miért nem lehet mindent egy helyen? Miért kell még egyszer sorban állni a körzeti orvosnál, nem beszélve az influenza járványról amit most tuti össze is szedhetsz. Kifizetné az ember a kórházban ha szükséges, de akkor miért fizetjük a TB-t? Mászkáltatják az embert, ráadásul emberséget, egy kis együttérzést, mosolyt már paraszolvencián sem vásárolhatsz magadnak. Hol vannak azok a régi szép idők, amikor az orvosok még szóba álltak a beteggel.
Milyen jó volt egy helyen pl. SZTK-ban elintézni mindent. Az elesett, beteg embert nem kínozni kéne hanem meggyógyítani Szerintem

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr60473241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása