2008.01.26. 08:00 | Szerző: -Ani-

A napokban felkerestem néhány álláshirdetéssel foglalkozó oldalt, no és mit találtam? Telis-tele van csupa Kánaánt ígérő MLM-es ajánlatokkal. Van amibe nem kell pénzt fektetni, nincs belépési díj, de annál zsírosabban kaszálnak segédanyag, bemutató kellék stb. címszóval. Aztán engem talált meg valaki, valahogy egy fergeteges online szemináriummal ahol a nyereséges kezdet milliós befektetéssel sikeres igazán. Meghallgattam az anyagot és égnek állt a hajam a messziről jött emberek sikertörténeteitől. Tényleg katasztrófális a helyzet kicsiny országunkban, főleg a „kis embereknek” de ennyi lebecsmérlést és baromságot rég nem hallottam mint amit a messzi országokban lakó „királyok” próbálnak bele bűvölni az agyakba! És hol van az APEH ilyenkor amikor milliókat lehet keresni adózás nélkül? Bezzeg engem szegény, munkanélkülit pár évvel ezelőtt átvilágítottak, csak rutinszerűen mondták ők. Majd belegebedtem én is rutinszerűen amikor évekre visszamenőleg szedegettem elő a számlákat, főleg ami már nem volt meg! Megtanultam, mindent el kell tenni és ha a papírok kinőtték a lakást, majd kiköltözök, de fő a feddhetetlenség! No de visszatérve az eredeti témára: -Emberek mutassatok már nekem egy jó magyar hálózatépítő milliomost!- mert én nem láttam még olyat. Magam is próbálkoztam bevallom, úgy 2 évente mindig sikerült belevinni a nagy „buliba” barátaimnak, ismerőseimnek, mondanom sem kell egyik sem lett gazdag, csak csalódott és tapasztaltabb mert ugye: „Veszteségeink érlelnek minket győzelemre, csalódásaink a bölcsességre”. Elmentem néhány előadásra, ahol a hazai „istenek” hallatták a hangjukat és ünnepeltették magukat szegény, csóró alattvalóikkal. Komoly, Sátán ilyenek után fenéken rúgja a szektásokat, hogy ők miért nem tudnak ilyet csinálni. Állnak az emberek ünneplő ruháikban, csillog a szemük és tapsolnak, félénken pislogva szponzoraikra vajon jól csinálják e? Elmész a termékbemutatóra és a legfrissebb milliomos félisten megérkezik egy szakadt verdával, ízléstelenül öltözve és hinti az igét. Mire a fináléhoz érkezik már mindent tudsz, örökre fiatal maradsz, a kilók fejvesztve menekülnek le rólad, míg te nyugodtan eszed a szalonnát, a ruha össze sem piszkolódik az új szertől stb. Az ára, ugyan már ki foglalkozik ilyesmivel? Hiszen ha hálózatépítő leszel mindent megvehetsz! Vagy mindent bevehetsz?! Gondolkozzatok és nézzétek meg ki az aki ígér, és mit! Öltönyt, nyakkendőt akárki húzhat, nézd meg, hogy milyet! Nem kell ahhoz túl sok empátia, hogy felismerjük a hazudozókat, akik már megjárták, de magukkal akarnak rántani másokat is. Akkor leszünk igazán sikeresek és gazdagok, ha egy kicsit a realitás útjára lépünk! Szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr44469497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.27. 12:04:20

Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általad beléptetett tag után 25, illetve 50 dollárt kapsz, valamint minden hónapban rendszeresen a tagok után, illetve vezetői jutalékot. Mindezt a belépési csomagtól függően. Hamar elérhető az 1000 dolláros szint! Ragadd meg a szerencséd regisztrálj és keress még a mai napon a mellékelt honlapon. Mellékesen a honlap egyéb szolgáltatásait is hasznosíthatod!
FM0204.iwowwe.com
süti beállítások módosítása